rEVENT

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Met gepaste trots presenteren we je onze collectie producten die zijn goedgekeurd door rEVENT. Alle artikelen in deze sectie zijn goed te recycleren en te gebruiken tot nieuwe grondstof. Zamel ze gemakkelijk in in een 360BOX en laat het recyclefeest beginnen!

Samen met rEVENT zet PackagingDirect een nieuwe stap in de richting van recycling en een beter milieu.

Samen onderweg naar een gezond leefklimaat. Voor nu en in de toekomst. Dat is wat we belangrijk vinden bij PackagingDirect. De oplossingen van rEVENT helpen ons om deze missie te bereiken. Alle artikelen in deze sectie zijn namelijk gemaakt van grondstoffen die goed te recyclen zijn. Door een juiste manier van inzamelen en recyclen kunnen van de huidige rPET-bekers weer nieuwe bekers worden gefabriceerd. Voor kartonnen verpakking geldt dat deze worden gecomposteerd binnen de rEVENT oplossing. Zo krijgt het een tweede leven als bodemverbeteraar.

PET360

De PET360 bekers en glazen in ons assortiment zijn goedgekeurd door rEVENT. Deze glazen, die al gemaakt zijn van eerder gerecycleerd materiaal, kunnen ook na gebruik weer worden gerecycleerd tot nieuwe kunststofverpakking zoals een PET360-beker. Met de invoering van rEVENT in Nederland en de samenwerking met PackagingDirect roepen we een nieuwe vorm van recycling in het leven die gemakkelijk in te zetten en op te schalen is.

CARTON360

Naast onze oplossingen op het gebied van kunststof hebben we ook een ruim scala aan kartonverpakkingen in ons assortiment die zijn goedgekeurd voor recycling door rEVENT. Deze verpakkingsmaterialen, van kartonnen bordjes en schaaltjes tot kartonnen frietbakjes, zijn volledig gemaakt van karton. Er zijn aan deze producten dan ook geen additieven, zoals PFAS, toegevoegd. Helaas is het in Nederland niet toegestaan om van deze kartonnen verpakkingen weer nieuwe verpakkingen te maken. Dit komt onder andere doordat het erg lastig is om etensresten volledig te verwijderen uit de verpakking. Onze Carton360-oplossingen zijn wel geschikt om volledig te composteren.

360BOX

Organiseer je binnenkort een feest of evenement? Ga je aan de slag met het recyclen op de werkvloer? Of wil je op de sportclub aan de slag met het inzamelen van bekers? Dan is de 360BOX van rEVENT een absolute must-have. Het unieke design vertelt precies wat er in welke bak gedeponeerd moet worden. Uit eerdere tests, op grote festivals door rEVENT, blijkt dat het mogelijk is om meer dan 90% van alle wegwerpmaterialen in te zamelen voor recycling. Zak vol? Dan is het tijd om een ophaalafspraak in te plannen via de website van rEVENT.

Restafval

Niet alle producten die weggegooid worden zijn gemaakt van plastic of karton, of zijn juist een combinatie van de twee. Dat is begrijpelijk. Daarom is er ook een speciale 360BOX voor restafval in het leven geroepen. Omdat deze producten niet gerecycleerd kunnen worden, kunnen deze worden gedeponeerd bij het gewone restafval. Precies zoals je al jaren doet. Vervolgens kunnen deze zakken gewoon worden meegegeven aan de afvalverwerker.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit unieke proces? Dan raden we je aan om de website van rEVENT te bezoeken. Alle informatie, inclusief de informatie over het ophalen van te recycleren afval, is hier terug te vinden. Toch nog vragen over ons assortiment met artikelen met een hoge recyclingswaarde? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}