Bekers & Mokken: Koffiedeksels

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Zoek je naar plastic deksels voor koffiebekers in verschillende diameters? Dan ben je bij PackagingDirect aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment vind je tal van verpakkingsoplossingen. Met een handige deksel op je coffee-to-go blijft je koffie lekker warm en vermijd je morsen tijdens het lopen!

Kunststof Koffiedeksels in alle populaire diameters

De goed afsluitbare koffiedeksels voor koffiebekers van PackagingDirect zijn beschikbaar in 3 diameters: Ø70,3mm, Ø80mm en Ø90mm. Deze handige kunststof deksels zorgen ervoor dat de inhoud perfect op temperatuur blijft. Bovendien houden ze je koffie of thee vrij van stof en zand. De deksels hebben een gemakkelijke drinkopening, zodat je je koffie overal kunt meenemen en volop kunt genieten van een heerlijke cappuccino, thee of ander warm drankje.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}