Folie & Verpakken

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Ook voor folie, sealing en speciale machines om voeding te verpakken, ben je bij PackagingDirect aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment aan folies en sealing vind je onder andere aluminiumfolie en topsealfolie.

Of je nu regelmatig complete maaltijden verpakt of juist op zoek bent naar een goede oplossing voor vershoudfolie of aluminiumfolie, bij PackagingDirect vind je wat je nodig hebt. Van thuischef tot professionele cateraar, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Duurzaam en veelzijdig verpakken

Aluminiumfolie is een veelgebruikte verpakkingsoplossing die niet meer weg te denken is uit onze samenleving. Of je het nu in de thuiskeuken of in je foodtruck gebruikt, met aluminiumfolie blijft je eten warm en goed beschermd. Daarnaast kun je onze aluminiumfolie ook gebruiken om bakplaten en grillroosters af te dekken.

Vergemakkelijk het verpakken met een foliedispenser

Bij PackagingDirect helpen we je ook om efficiënter te werken. Met onze foliedispensers kun je eenvoudig en snel de juiste hoeveelheden folie afsnijden. Rekfolie en vershoudfolie zijn op deze manier gemakkelijk aan te brengen.

Rekfolie: Betrouwbare bescherming en stabiliteit

Zoek je een ideale oplossing om schalen af te dekken? Onze rekfolies zijn geschikt voor zowel handmatige als machinale verwerking. Dankzij de hoge rekbaarheid en sterke kleefkracht verpak je jouw schalen op een uitstekende manier. De folies in ons assortiment werken perfect samen met onze schalen.

Op zoek naar een verpakkingsmachine?

Bij PackagingDirect kun je ook terecht voor verpakkingsmachines. Onze geavanceerde machines zijn speciaal ontworpen om het verpakkingsproces zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken.

Folies

Naast aluminiumfolie en rekfolie vind je bij PackagingDirect ook een ruim aanbod aan andere soorten folies. Wat dacht je bijvoorbeeld van vershoudfolie, pizzafolie of topsealfolie? Bij PackagingDirect bestel je gemakkelijk en snel!

Stickers

Naast folies en verpakkingsmachines kun je bij ons ook leuke stickers aanschaffen die aansluiten bij de inhoud van de verpakking. Wat dacht je bijvoorbeeld van een papieren sticker met "Bon Appetit" voor op jouw verse maaltijd?

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}