Tassen & Zakken

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Papieren zakken komen in uiteenlopende sectoren van pas. Om die reden zijn ze verkrijgbaar in een groot aantal ontwerpen, formaten en varianten. PackagingDirect verkoopt papieren zakjes voor verschillende toepassingen: van puntzakken tot broodzakken en alles ertussenin. Je kunt bij ons ook terecht voor kleine kartonnen doosjes.

Papieren zakken

Op zoek naar een sterke papieren zak is veel mogelijk. Welk model je nodig hebt, hangt af van het producttype waarvoor de papieren zak bedoeld is. Dit bepaalt tevens de afmeting van de zak. Zo hebben we papieren zakjes voor friet, frikandellen en andere snacks, brood- en banketzakjes met en zonder venster en draagtassen met hengsels. Bruine papieren zakjes zijn het meest gangbaar, maar ook andere kleuren zijn beschikbaar. Voor een overzicht van alle beschikbare draagtassen neem je een kijkje bij onze papieren tasjes.

Kleine papieren zakjes voor food en non-food

Wil je extra luxe papieren zakken kopen? Dan zijn blokbodemzakken een uitstekende keuze. Blokbodemzakken hebben een platte, rechthoekige bodem. Hoewel ze meestal bestaan uit transparant plastic zijn er ook bruine kraftpapieren blokbodemzakken met een venster. Diamantzakken geven een vergelijkbare luxe uitstraling, maar hebben een ronde bodem. Ze zijn gemaakt van doorzichtig plastic en geschikt als cadeauverpakking voor grotere artikelen. In tegenstelling tot blokbodemzakken kun je diamantzakken afsluiten.

Kleine kartonnen doosjes

Naast plastic en papieren zakjes vind je bij ons een uitgebreid aanbod stevige kartonnen dozen. Wij verkopen kartonnen doosjes in een klein en groot formaat, zodat we voor elke ondernemer het juiste exemplaar hebben. Kleine kartonnen doosjes zijn ideaal om bonbons en andere luxe delicatessen in te verpakken. Grotere modellen worden onder meer gebruikt voor kant-en-klare maaltijden, salades en hapjes. Kartonnen doosjes zorgen ervoor dat mooi opgemaakte schotels hun presentatie en compositie behouden. Een ander belangrijk voordeel is dat je kartonnen dozen kunt stapelen. Daardoor zijn ze gemakkelijk te bewaren in de koelkast en eenvoudig te vervoeren.

Kartonnen doosjes met venster

Als je een solide displayverpakking nodig hebt, zijn kartonnen doosjes met een venster een uitstekende keuze. Hierin worden maaltijden en non-foodproducten extra smaakvol gepresenteerd. Omdat het venster is gemaakt van stevig transparant plastic kun je deze kartonnen dozen veilig gestapeld opslaan en transporteren. Afgezien daarvan ziet een vensterdoos er ook nog eens professioneel uit.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}