Diamantzakken

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Het samenstellen van een geschenkpakket kan natuurlijk een uitdaging zijn. Je wilt immers dat het pakket er visueel perfect uitziet. Bij PackagingDirect staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de geschikte verpakking. Onze diamantzakken zijn een onmisbaar onderdeel van onze geschenkverpakkingen.

Diamantzakken zijn zakken die ideaal zijn voor het verpakken van cadeaupakketten en grotere artikelen. Als je niet hebt gevonden wat je zocht, zijn onze blokbodemzakken of stazakken wellicht iets voor jou.

Wat zijn diamantzakken?

Diamantzakken zijn doorzichtige zakken die vaak worden gebruikt voor het samenstellen en verpakken van cadeaupakketten met leuke artikelen en meer. We bieden ook rondellen aan die speciaal zijn gemaakt om extra stevigheid te bieden in een diamantzak. Hierdoor kun je ook artikelen zoals wijnflessen en flesjes bier verpakken in deze zakken.

Leverbaar in verschillende afmetingen

Het hebben van diamantzakken is ideaal voor allerlei soorten bedrijven. Het samenstellen van cadeaupakketten kan namelijk in elke functie voorkomen. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we diamantzakken in verschillende afmetingen in ons ruime assortiment opgenomen. Zo vind je altijd een diamantzak die aan jouw wensen voldoet.

Vergeet je rondellen niet te bestellen!

Onze diamantzakken worden geleverd zonder bodemkarton. Heb je bodemkartonnen nodig om je producten goed te verpakken? Bestel ze dan apart! Zo kun je direct aan de slag met de bestelde diamantzakken en het samenstellen van pakketten!

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}