Hygiëne Producten

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Bij PackagingDirect ben je aan het juiste adres voor tal van producten. Ook op het gebied van hygiëne en veiligheid is dit het geval. In ons ruime assortiment zijn tal van artikelen te vinden. Of het nu gaat om persoonlijke hygiëne of het schoonhouden van de werkplek. We helpen je graag.

Handschoenen van Nitril

Handschoenen van Nitril mogen natuurlijk niet ontbreken. Dit type handschoen is de ideale oplossing voor situaties waarin hygiëne van groot belang is. Of je ze nu gebruikt bij het bereiden van eten of in een laboratorium. De handschoenen bieden een uitstekende bescherming tegen bacteriën, virussen en vloeistoffen. Daarnaast is dit type handschoen vrij van latex. Hierdoor kunnen ook mensen met een allergie voor latex deze handschoenen prima dragen. In welke sector je ook actief bent, handschoenen van nitril zijn een betrouwbare keuze.

Schorten, beschermers en meer

Daarnaast vind je in deze categorie uiteraard ook tal van andere hygiëne en veiligheidsartikelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze schorten en mouwbeschermers die er voor zorgen dat je in veel gevallen je gewone kleding aan kunt blijven houden tijdens het werken. Schorten en mouwbeschermers doen hun werk om ervoor te zorgen dat je kleding niet bevuild raakt. De schorten, mouwbeschermers en schoenbeschermers in ons assortiment bieden voldoende ruimte en aansluiting. Hierdoor zijn ze geschikt voor iedere drager.

Haarnetjes

Bij PackagingDirect ben je tevens aan het juiste adres als het gaat om haarnetten. Deze netjes, die er voor zorgen dat er geen haren in bijvoorbeeld voedsel terechtkomen, zijn leverbaar in verschillende kleuren. De netjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en kunnen goed worden gebruikt in verschillende sectoren. Daarnaast passen deze netjes uitstekend op het hoofd en sluiten ze goed aan.

Hygiëne voor iedere sector

Onze oplossingen zijn uitermate geschikt voor bedrijven in de horeca en foodsector. Door gebruik te maken van deze oplossingen zorg je ervoor dat je weer een stap dichterbij je doelen komt. Daarnaast bieden bijvoorbeeld onze handschoenen ook nog eens een extra stukje veiligheid!

{{ message }}