Bedrukt: Koffiebekers

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Let op: Vanaf 3 juli 2021 is de nieuwe Europese SUP-wetgeving van kracht. Dit heeft gevolgen voor het gebruik van koffiebekers. Voor bedrukte koffiebekers geldt dat ze een verplichte SUP-markering krijgen. Lees meer..


Overweeg je om kartonnen bekers te laten bedrukken? Dan ben je bij PackagingDirect aan het juiste adres. Bij ons kun je rekenen op het beste advies, het grootste aanbod koffiebekers en gegarandeerd de beste prijzen. Opgemaakt op basis van jouw eigen wensen, eigen huisstijl of bedrijfslogo. In alle gangbare inhoudsmaten en al vanaf 5 (werk)dagen geleverd. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor PLA koffiebekers en recycleerbare (reCUP) koffiebekers met eigen print. Aanbod bij de koffieautomaat compleet maken? Je kunt bij ons ook suiker- en creamersticks bedrukken. Want bij opvallende koffiebekers horen natuurlijk matchende koffiebenodigdheden!

Kartonnen bekers bedrukken? Het grootste aanbod!

Naast kartonnen drinkbekers met standaardprint, kiezen veel van onze klanten ook voor koffiebekers met eigen bedrukking. Bij PackagingDirect is de keuze enorm. Voor vrijwel ieder bedrijf of evenement heeft PackagingDirect de juiste bedrukbare bekers. Heb je snel bedrukte bekers nodig van goede kwaliteit? Kies dan voor een van onze bekers uit de 'Goedkoop en Snel'-lijn. Deze bekers kun je al binnen 5 werkdagen laten bedrukken en laten leveren.

Niet direct nodig? Kies dan voor een iets langere levertijd. Hoe langer de levertijd, hoe voordeliger de beker. Op het gebied van (druk)kwaliteit doen we uiteraard geen concessies. Hiervoor maken we gebruik van meerdere (druk)technieken zoals flexodruk, dry-offsetdruk en digitale druk. Iedere techniek heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het aantal te bedrukken bekers, het gewenste bedrukkingsoppervlak en de levertijd zijn dus bepalend voor jouw keuze. Kortom, je koffiebekers bedrukken doe je snel en gemakkelijk bij PackagingDirect.

Flexodruk (volledige bedrukking) koffiebekers bedrukken

Flexodruk is een relatief goedkope manier om kartonnen bekers te laten bedrukken. Deze techniek van inline bedrukken is vooral interessant voor middelgrote en grote oplages. De druktechniek wordt toegepast op onze productielocaties in Polen en China. Flexodruk is een rotatieve hoogdruktechniek, waarbij gebruik wordt gemaakt van flexibele drukvormen, de zogeheten clichés, en dunne, sneldrogende inkten. Hoogdruk betekent dat de beelden/teksten die gedrukt moeten worden, hoger liggen op de drukvorm. De hoeveelheid overgedragen inkt op het karton van de bekers wordt vervolgens door een rasterwals bepaald.

Voordelen:

Relatief goedkoop omdat de bedrukking in-line, dus tijdens het maken van de koffiebekers, wordt aangebracht.

Hoge druksnelheid bij relatief eenvoudige bedrukkingen (vanaf 30.000 stuks).

De (koffie)bekers kunnen volledig (100%) worden bedrukt.

Nadelen:

Relatief hoge investering nodig voor de aanmaak van clichés, maar deze kosten zijn eenmalig en vervallen bij een herdruk.

Rasterpartijen in standaard flexodruk zijn vaak iets grover dan rasterpartijen in dry offsetdruk.

Relatief lange levertijden, vanaf 6 weken, na akkoord op het artwork.

Digitale bedrukking (volledige bedrukking)

Digitale bedrukking is vergelijkbaar met een gewone kleurenprinter. Bij digitaal drukken worden de beelden direct vanaf de bestanden afgedrukt, zonder tussenkomst van een clichéplaat. Dat maakt digitaal printen een stuk flexibeler: je kunt snel en met weinig opstartkosten je koffiebekers bedrukken. In plaats van inkt gebruikt een digitale printer toners.

Voordelen:

Goede drukkwaliteit met lage opstartkosten (geringe setup-kosten per ontwerp).

Snel en makkelijk op te starten. Dus korte levertijden (al vanaf 5 werkdagen).

Hoge flexibiliteit. Beelden/data kun je relatief snel wijzigen of toevoegen.

Al leverbaar vanaf 250 koffiebekers.

Nadelen:

4 kleuren CMYK drukproces: sommige kleuren kunnen soms minder accuraat worden weergegeven.

Hoge variabele kosten. De drukkosten bij hogere volumes zijn daarom relatief hoog, dit in vergelijking met offset en flexodruk.

Dry offset druk (logobedrukking)

Dry offset is een populaire en veel gebruikte techniek om koffiebekers te bedrukken, met name voor grotere oplages. Deze druktechniek wordt toegepast in onze Nederlandse productielocatie. De gewenste bedrukking (het beeld) wordt aangebracht op aluminium drukplaten (clichés). Eén cliché per kleur. Het beeld op de plaat wordt via diverse rollen voorzien van inkt en vervolgens overgebracht op een roterend rubberdoek. Vanaf het rubberdoek wordt het totale beeld in één roterende beweging overgebracht op de koffiebekers.

Voordelen:

Hoge drukkwaliteit, deze techniek is zeer scherp en nauwkeurig, de kleuren zijn egaal en scherp.

Er wordt gedrukt in PMS, tot maximaal 6 kleuren, inkten op oliebasis.

Voordelig voor oplages, vanaf 5.000 bekers.

Nadelen:

Minder geschikt voor kleine aantallen, gezien de hoge startkosten.

De koffiebekers kunnen tot maximaal 80% van het oppervlakte worden bedrukt.

De bedrukking loopt in sommige gevallen over de plaknaad.

Duurzame bekers bedrukken?

Liever biologische koffie cups laten bedrukken? Onze serie PLA koffiebekers zijn geschikt voor compostering en op die manier draag je een steentje bij aan een beter milieu. Duurzame koffiebekers met BIO/PLA-coating kunnen we full colour bedrukken vanaf 1.000 stuks in vier formaten! Gaat je voorkeur uit naar recyclebare koffiebekers? Dan zijn onze reCUP bekers de juiste keus! Deze kartonnen bekers hebben een unieke coating die tot 51% van het plastic vervangt door mineralen. Deze gemineraliseerde coating (mengsel van polyolefine hars en calciumcarbonaat) zorgt er ook voor dat koffiebekers makkelijker kunnen worden verpulverd. Dat maakt deze bekers 100% recyclebaar in de traditionele papierrecyclingsystemen. Ook goed om te weten: recyclebare reCUP bekers zijn door het Duitse 'Der Grüne Punkt' gecertificeerd als 'AAA Recyclable certification'; de hoogst mogelijke categorie in recycling. The Green Dot erkent de normen voor recyclebaarheidsclaims in 31 landen, waaronder Nederland en België. Ontdek ook ons complete productaanbod.

Meer weten over kartonnen bekers bedrukken?

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van kartonnen bekers laten bedrukken via PackagingDirect? Neem dan een kijkje op de website en ontdek de mogelijkheden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een product of de service van ons bedrijf? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Onze specialisten staan voor je klaar en geven je advies op maat, zodat je uiteindelijk een passende bestelling kunt plaatsen.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}