Bekers & Mokken: Herbruikbare Koffiebekers

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Herbruikbare koffiebekers zijn de ideale oplossing voor iedereen die graag van een kopje koffie of thee geniet en tegelijkertijd zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen. In ons assortiment vind je herbruikbare koffiebekers die speciaal zijn ontworpen om steeds opnieuw gebruikt te worden, in tegenstelling tot wegwerpbekers.

Duurzaam & milieuvriendelijk

Door te kiezen voor een herbruikbare koffiebeker maak je een duurzame en milieuvriendelijke keuze in vergelijking met de kartonnen koffiebeker. Je draagt bij aan de vermindering van afval en bespaart op kosten, omdat je een herbruikbare koffiebeker talloze keren kunt gebruiken in plaats van deze na eenmalig gebruik weg te gooien.

Kies uit onze unieke bedrukkingen

Onze herbruikbare koffiebekers zijn voorzien van unieke ontwerpen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de bekende Scotty-print (Schotse ruit) als herbruikbare koffiebeker, maar ook voor koffiebekers met leuke quotes.

Gemaakt van PP360®

Alle herbruikbare koffiebekers in ons assortiment zijn gemaakt van stevig PP360®-materiaal. Dit materiaal kan hoge temperaturen van warme dranken aan, is 100% voedselveilig en versplintert niet. Bovendien blijft de beker, zelfs bij hoge temperaturen, goed vast te houden. Als de beker na regelmatig gebruik uiteindelijk versleten is, kan het polypropyleen goed gerecycled worden.

Liever een eigen print op je herbruikbare koffiebeker?

We begrijpen dat je graag je eigen herbruikbare koffiebeker wilt vormgeven. Dat kan bij PackagingDirect! Op dit moment zijn we nog druk bezig met het realiseren van deze optie, maar kom binnenkort gerust terug of vraag onze klantenservice om meer informatie.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}