Kartonnen Koffiebekers

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Met een kartonnen koffie to go beker kies je voor een lichtgewicht mok, die handzaam en gemakkelijk in gebruik is. En daarnaast zijn dit duurzame koffiebekers. PackagingDirect heeft stevige papieren koffiebekers in allerlei formaten en kan ze op diverse manieren voor je bedrukken.

Koffie to go beker

Een koffie beker to go is ideaal voor onderweg. Vanzelfsprekend zijn onze papieren koffiebekers gegarandeerd lekvrij. En dankzij een uitstekende isolerende werking houdt de kartonnen beker koffie, thee en soortgelijke dranken ook goed warm. Dat is voor een koffie mok to go extra belangrijk, omdat die meegenomen wordt naar buiten. Vooral als het wat kouder weer is, koelen warme dranken in de buitenlucht namelijk snel af. Voor de beste isolerende eigenschappen kies je voor een dubbelwandige koffie to go beker. Om de drank zo lang mogelijk warm te houden en ervoor te zorgen dat het niet over de rand komt, vind je bij PackagingDirect ook koffiedeksels in verschillende afmetingen.

Voordelen kartonnen bekers

Het assortiment bestaat uit kartonnen en plastic koffiebekers. Vergeleken met plastic biedt een kartonnen koffiebeker to go diverse voordelen. Zo is karton sterker en tegelijkertijd ook flexibeler dan plastic. Als een wegwerpbeker van plastic beschadigt, ontstaan gemakkelijk scheuren. Deze hebben scherpe randen, waaraan je je vingers lelijk kunt verwonden. Een kartonnen koffie to go beker is dus om meerdere redenen een goed alternatief voor plastic wegwerpbekers.

Duurzame koffiebekers bedrukken

PackagingDirect heeft een veelzijdig aanbod kartonnen koffiebekers. Behalve dat die genoemde voordelen hebben, zijn het ook stuk voor stuk duurzame koffiebekers to go. We letten er namelijk op dat het papier van de koffiebekers milieuvriendelijk is. Zo hebben we bijvoorbeeld koffie to go bekers van gerecycled karton en van FSC-gecertificeerd papier met een afbreekbare PLA-coating. Wil je een extra milieuvriendelijke en duurzame koffiebeker? Dan zijn onze herbruikbare koffiebekers iets voor jou. En welk materiaal je ook kiest, natuurlijk is elke duurzame koffiebeker te bedrukken.

Papieren koffiebekers bedrukken

PackagingDirect maakt gebruik van verschillende druktechnieken. Zo kunnen wij een koffie to go beker bedrukken met de voordelige flexodruk, snel leverbare digitale druk en veelgebruikte dry-offsetdruk. Flexodruk en digitale bedrukking zijn geschikt voor volledige prints, terwijl dry-offset zich vooral leent voor logobedrukking op een koffiebeker to go.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}