Draagtrays & Sleeves

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Beschik je over een koffiehuis voor onderweg, een afhaalrestaurant of ben je binnenkort van plan om een evenement te organiseren? Maak het je klanten en bezoekers wat gemakkelijker met onze bekerhouders en draagtrays. Onze bekerhouders en draagtrays zorgen voor een comfortabele draagervaring en helpen jouw personeel of klanten bij het gemakkelijk vervoeren van drankjes.

Zonder morsen dragen

Ben je op zoek naar een manier om meerdere drankjes eenvoudig te vervoeren? Gebruik dan een draagtray, in de volksmond ook wel 'bret' of 'bretje' genoemd. Bij PackagingDirect hebben we verschillende soorten dienbladen voor bekers in ons assortiment. We bieden handige draagplateaus van diverse materialen aan. Een draagtray voor bekers maakt het jouw klanten een stuk gemakkelijker om hun drankjes te dragen. Het is dus zeer klantvriendelijk! Onze draagtrays kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten bekers, waaronder koffiebekers, bierglazen, frisdrankglazen, wijnglazen en shakebekers.

Verschillende materialen

Voor elke toepassing hebben we een geschikte draagtray. In een zakelijke omgeving, zoals op kantoor, kun je gebruikmaken van een PS kunststof houder van hard plastic. Deze zijn eenvoudig te reinigen en herbruikbaar. Voor een takeaway concept met koffiebekers zijn de papierpulp trays zeer geschikt. Pulp is voorgevormd cellulose dat stevig en veilig is. Met pulp draagtrays vervoer je moeiteloos onze kartonnen bekers. Pulp is bovendien volledig recyclebaar en mag in de 360BOX worden weggegooid.

En ook dit mag in de 360BOX: stevige draagtrays van golfkarton en plastic draagtrays! Plastic PET360® draagtrays gebruik je vooral in combinatie met onze PET360® bier- en frisdrankbekers, die er perfect inpassen! De PET360® draagtrays zijn gemaakt van gerecycled plastic en kunnen na gebruik opnieuw worden gerecycled. Na gebruik gooi je de tray weg in de 360BOX voor plastic. Plan een ophaalafspraak in en wij zorgen ervoor dat van het ingeleverde materiaal weer nieuwe PET360® bekers en trays worden gemaakt. Een volledig circulair systeem dus. Hetzelfde geldt voor kartonnen dienbladen voor bekers, maar die gooi je weg in de 360BOX voor karton.

PackagingDirect, jouw totale oplossing!

Naast praktische draagtrays bieden wij een ruim assortiment aan bekers en drinkglazen. Denk aan kartonnen bekers voor koffie, ijs of milkshakes en plastic glazen voor bier, frisdrank, champagne of een borrel. Bij PackagingDirect hebben we het allemaal! Wat je ook kiest, de inhoud wordt altijd prachtig gepresenteerd met onze bekers. Wist je dat veel van onze producten bedrukt kunnen worden met je eigen logo of ontwerp? Bekijk de voorbeelden bij het product. En heb je geen eigen ontwerp? Dan kunnen wij dat voor je maken. Bestel nu snel je handige draagtrays op PackagingDirect.be!

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}