Tassen & Zakken: Hemddraagtassen

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Of je nu een winkel, restaurant, boetiek, of een ander type bedrijf hebt, onze hemddraagtassen zijn een ideale keuze voor het verpakken en presenteren van jouw producten.

Waarom kiezen voor hemddraagtassen?

Hemddraagtassen zijn erg populair onder ondernemers, en dat is niet zonder reden. Deze tassen bieden tal van voordelen die ze geschikt maken voor diverse bedrijfstypes en doeleinden. Ten eerste zijn hemddraagtassen zeer duurzaam en stevig. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig LDPE of HDPE kunststof, waardoor ze het gewicht van verschillende producten aankunnen. Of het nu gaat om kleding, boeken, geschenken of voedsel, je kunt erop vertrouwen dat onze hemddraagtassen jouw producten veilig en intact houden.

Daarnaast zijn hemddraagtassen zeer praktisch in gebruik. Dankzij de lange handvatten is de tas gemakkelijk te dragen en kan deze over de schouder worden gehangen, waardoor de handen vrij zijn om andere taken uit te voeren. Dit is vooral handig voor klanten die meerdere items kopen of voor bezorgdiensten. Bovendien zijn de tassen licht van gewicht en opvouwbaar, wat zorgt voor gemakkelijk opbergen en ruimtebesparing in jouw winkel of opslag.

Milieuvriendelijke keuze

Bij PackagingDirect zijn we ons bewust van het belang van duurzaamheid en milieuvriendelijke opties. Daarom bieden we hemddraagtassen aan van HDPE en LDPE, kunststoffen die goed recyclebaar zijn tot nieuwe grondstoffen. Door te kiezen voor onze milieuvriendelijke hemddraagtassen, kun je jouw klanten laten zien dat jouw bedrijf waarde hecht aan duurzaamheid, wat een positieve invloed kan hebben op jouw imago en klantloyaliteit.

Ontdek onze hemddraagtassen collectie

Kortom, als ondernemer bieden hemddraagtassen talloze voordelen voor jouw bedrijf. Ze zijn duurzaam, praktisch en milieuvriendelijk. Bekijk onze uitgebreide collectie hemddraagtassen en kies de perfecte tassen die passen bij jouw bedrijfsbehoeften.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}