Pizza benodigdheden

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Krimpfolie is ontwikkeld om een product te omhullen met een beschermend laagje plastic. Pizzafolie is een speciaal soort krimpfolie dat ideaal is voor het omhullen van je versbereide pizza's. Het stelt je in staat om grotere hoeveelheden pizza te maken en ze toch op een manier te bewaren waarbij ze hun smaak en versheid optimaal behouden.

Wat is pizzafolie gemaakt van?

Pizzafolie is gemaakt van een materiaal genaamd polyolefine, ofwel POF. POF is een combinatie van polyethyleen en polypropyleen. Het is een heldere, glanzende folie met een hoge scheurbestendigheid. Bovendien is POF een niet-toxisch materiaal, wat betekent dat het veilig is om in contact te komen met voedsel, zoals pizza's. Na gebruik is de pizzafolie perfect recyclebaar.

Hoe werkt pizzafolie?

Pizzafolie is speciaal ontworpen om te krimpen rond het product dat wordt ingepakt. Dit krimpen gebeurt door het toepassen van warmte op de folie. Je brengt de folie aan met behulp van een wrappermachine of door warmte toe te passen met een warmtebron. Je plaatst de versbereide pizza op een speciaal geproduceerde kartonnen pizzaonderlegger die iets kleiner is dan de diameter van de pizza. De rol met pizzafolie heeft voorgeperforeerde randen waardoor je de vellen gemakkelijk kunt afscheuren. Leg een vel folie recht bovenop de pizza. De warmte aan de onderkant zorgt ervoor dat wanneer je de zijkanten naar beneden vouwt, ze strak om de pizza sluiten. Doordat de krimp zowel in de lengte als in de breedte werkt, krijg je altijd een nette, strakke omhulling rond je pizza. Het gebruik van pizzafolie is ideaal voor het beschermen van de pizza tegen invloeden van buitenaf. Je kunt de pizza's gemakkelijk stapelen zonder bang te zijn dat de topping verschuift of beschadigd raakt. Omdat de pizza op de kartonnen onderlegger wordt geplaatst, kun je ook hygiënisch werken, omdat je de pizza niet onnodig aanraakt. Minder handelingen betekent ook minder risico op besmetting. Je kunt de pizza na het inpakken invriezen of in de koeling bewaren. Dit bespaart ook veel tijd. Wanneer je de pizza nodig hebt, haal je ze gemakkelijk weer uit de pizzafolie.

Wat zijn de voordelen van pizzafolie?

De folie is gemakkelijk in gebruik, neemt weinig ruimte in omdat het netjes op een rol zit. Het is ook veilig voor voedsel en goed recyclebaar. De rol is voorgeperforeerd, zodat je nooit zelf hoeft af te meten hoeveel folie je nodig hebt. Daarnaast is de folie beschikbaar in twee formaten, dus kies wat het beste werkt voor jouw toepassing.


Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}