Aluminiumfolie

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Een van de meest gebruikte producten in de keuken is aluminiumfolie. Of het nu gaat om zakelijk of particulier gebruik, aluminiumfolie wordt voor tal van verschillende situaties ingezet. Of het nu gaat om het verpakken van artikelen om de temperatuur te behouden, het afdekken van eten in de koelkast, of als onderlegger op het gasfornuis, aluminiumfolie is veelzijdig inzetbaar.

Online aluminiumfolie bestellen

Bij PackagingDirect bestel je gemakkelijk en snel aluminiumfolie online. Ons ruime assortiment biedt verschillende soorten alu folie die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten. Van extra brede aluminiumfolie op rol tot normale rollen, en van speedwrap tot standaardverpakkingen. In het uitgebreide assortiment op onze website vind je zeker de perfecte rol aluminiumfolie. Zoek je ook vershoudfolie? Ook dat hebben we in ons ruime assortiment opgenomen.

Hoogwaardige aluminiumfolie kopen

Bij PackagingDirect hechten we veel belang aan de kwaliteit van onze producten. Ons assortiment met aluminiumfolies is van de hoogste kwaliteit. Alle aluminiumfolies die je bij ons vindt zijn flexibel en tegelijkertijd stevig. Ben je op zoek naar afwijkende afmetingen die je niet op onze website kunt vinden? Misschien kunnen we je ook helpen! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en we gaan voor je op zoek!

Grote rollen aluminiumfolie

Als ondernemer wil je niet meerdere keren per dag je rollen aluminiumfolie moeten vervangen. Dat is simpelweg een onnodige tijdsinvestering. Bij PackagingDirect bestel je daarom gemakkelijk en snel grote rollen alu folie met een lengte tot wel 150 meter! Daarnaast worden de meeste rollen alufolie in ons assortiment geleverd in een cutterbox. De tandjes in het karton van de cutterbox helpen je bij het afscheuren van de aluminiumfolie. Hierdoor scheur je gemakkelijk op een rechte manier af op de lengte die jij nodig hebt.

Combineer je bestelling met een dispenser

Het recht afsnijden van aluminiumfolie kan soms een uitdaging zijn. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je ook een dispenser bij je bestelling aanschaffen. Een dispenser voor aluminiumfolie helpt je bij het recht afsnijden van de juiste hoeveelheid aluminiumfolie. Zo blijft de folie netjes en kun je efficiënt en snel blijven werken.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}