Verpakkingsmachines

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

In het assortiment van PackagingDirect vind je verschillende topsealmachines voor groot- of kleinverbruik. Je hebt de keuze uit handmatige of grotendeels automatische machines. Met hittebestendige folie kun je de maaltijdbakken perfect afsluiten!

Eenvoudig en doeltreffend maaltijdbakken sealen?

In het assortiment van PackagingDirect vind je verschillende topsealmachines voor groot- of kleinverbruik. Je hebt de keuze uit handmatige of grotendeels automatische machines. Met hittebestendige folie kun je de maaltijdbakken perfect afsluiten! Kies de sealmachine van jouw keuze!

De handsealmachines T290 'Standaard' en de T325 'Standaard Plus' zijn dé oplossing om schalen optimaal te sealen. Bijkomend voordeel van de 'Plus' is dat deze machine ook grotere schalen kan sealen (tot formaat 1/2 gastronorm). De topsealmachine 'DeLuxe' is ons aantrekkelijke topmodel. Deze uiterst slimme machine heeft een automatische foliedoorvoer en een uitstekend leesbaar touch-screen. De mallen kunnen eenvoudig en snel worden verwisseld. De handsealmachine 'Economy' is onze hardloper. Deze kleine krachtpatser heeft ijzersterke eigenschappen. De 'Economy' heeft een uniek sluitmechanisme, lichte bediening, elektronische temperatuurregeling en een hoge sluitdruk. De machine is sterker dan alle andere sealmachines in zijn prijsklasse. Nederlands fabricaat!

Sealmallen voor PP of CPET maaltijdbakken nodig?

Om maaltijdschalen te kunnen sealen zijn zogenaamde sealmallen (inlegringen) nodig. PackagingDirect levert diverse mallen die perfect aansluiten bij de aangeboden schalen. Voor elk type maaltijdschaal (CPET en PP) is een bijbehorend inlegring (sealraam) leverbaar. Om gebruik te kunnen maken van deze sealmallen heb je voor de Topsealmachines 'Standard' en 'Standard Plus' ook adapterplaten nodig (afmeting tot maximaal 227). Dat geldt niet voor onze aantrekkelijk geprijsde T190 Topsealmachine.

Snel & Makkelijk sealramen wisselen!

Het gefreesde sealraam wordt op de ondertafel of adapterplaat geplaatst. De onderzijde van de mal komt overeen met de ondertafel (bijvoorbeeld bij de halve Gastro mal) of de adapterplaat én de bovenzijde met de te sluiten maaltijdschaal. Elke mal is voorzien van een siliconensnoer, dat zorgt voor ondersteuning op de juiste plaatsen. Het siliconensnoer heeft tevens een isolerende werking. De sealmallen zijn dus heel gemakkelijk uit te wisselen.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}