Bedrukt: Mokken & Flessen

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Een mok bedrukken is een goede manier om je bedrijf van gepersonaliseerd servies te voorzien. Het is de finishing touch van je huisstijl en geeft een professionele indruk. Om koffiemokken te laten bedrukken, is PackagingDirect jouw professionele partner. Wij zijn gespecialiseerd in het digitaal bedrukken van mokken.

Duurzame mokken van porselein

Een bedrukte mok is niet alleen een waardevolle toevoeging aan je bedrijfskantine. Ook vanuit milieuoogpunt is het een uitstekende oplossing. En daar dragen wij graag wat extra’s aan bij. Want welke koffiemok ook je voorkeur heeft, je laat bij ons altijd een duurzame mok bedrukken. In het assortiment vind je namelijk uitsluitend porseleinen mokken. We kiezen daarbij voor hoogwaardig porselein, waar je jarenlang plezier van hebt.

Mok bedrukken met tekst

Wil je een mok laten bedrukken? Dan is bij PackagingDirect van alles mogelijk. Zo zijn de mokken die je bij ons bestelt leverbaar in diverse ontwerpen en afmetingen. Dit betekent dat je wat betreft het formaat van de opdruk veel kanten op kunt. Als je een flink logo wilt of een idee hebt voor een lange slogan laat je bijvoorbeeld een grote mok met tekst bedrukken. Verder zijn er onder meer mokken zonder oor, zodat je desgewenst rond de hele mok een tekst laat printen.

Mokken bedrukken voor kantoor

Een onderneming krijgt met bedrukte mokken een extra professionele uitstraling. Zeker als je koffiemokken laat bedrukken met het bedrijfslogo en de huiskleuren. Op kantoor zorgt het voor uniformiteit en verhoog je er het gevoel van verbondenheid van je werknemers mee. Daarnaast levert bekers bedrukken promotie voor je bedrijf op, met name naar klanten en relaties toe. Een mok met je logo is een doeltreffend promotiemiddel, die je bedrijf steeds weer onder de aandacht brengt.

Mokken personaliseren met digitale printtechniek

Behalve voor bedrijven kan een mok bedrukken ook voor andere partijen interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan verenigingen, organisaties en instellingen. Een belangrijk voordeel van de digitale druktechniek die wij toepassen, is dat het ideaal is voor kleine opdrachtgevers. Je kunt bij ons al mokken laten bedrukken in oplages vanaf 250 stuks. Door de beperkte opstartkosten is een mok met naam heel goedkoop. En omdat het digitale drukproces ook nog eens weinig tijd kost, is bij een mok bedrukken een snelle levertijd gegarandeerd.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}