Recyclebaar Bekersysteem

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Als evenementenorganisator weet je natuurlijk als geen ander dat wegwerpbekers de standaard zijn. Maar helaas zien we vaak festivals waar plastic bekers overal verspreid liggen. Gelukkig is dat verleden tijd dankzij het unieke bekersysteem voor recycling van PackagingDirect! Met kleurrijke boxen op het festivalterrein kun je gemakkelijk en snel bekers verzamelen voor recycling. Zo worden de gebruikte bekers gerecycled en kunnen ze weer als nieuwe bekers worden ingezet.

Maak jouw evenement, buurtfeest of bedrijfskantine ook klaar voor inzameling en recycling. Met de handige inzamelboxen en verzamelzakken voor PET-bekers kun je gemakkelijk en snel plastic bekers inzamelen. Wil je helemaal circulair gaan? Bekijk dan zeker onze PET360®-bekers. Deze bekers zijn voor 100% gemaakt van gerecycled plastic en zijn ook uitstekend geschikt voor inzameling en recycling.

rEVENT en PackagingDirect

Inzameling, hoogwaardige recycling en een gezonder milieu. Dat is precies wat je kunt bereiken met het plaatsen van een recyclebaar bekersysteem. PackagingDirect werkt samen met rEVENT, een partij die zich inzet om recyclen op evenementen, voetbalwedstrijden en tal van andere locaties gemakkelijker te maken. In ons assortiment vind je een groot aantal artikelen die voldoen aan de hoge eisen voor recycling met rEVENT. Wil je meer weten? Kijk op onze rEVENT-pagina of bezoek de website van rEVENT.

Wacht niet langer: ga ook voor recycling

Het recyclen van wegwerpbekers heeft een groot aantal voordelen. Met een inzamelbox vergroot je het gemak voor festivalbezoekers om de bekers in de daarvoor bestemde bakken te deponeren. Hierdoor blijft er minder afval achter en is de kans op versplintering van plastic bekers een stuk kleiner. Zo heb je minder werk bij het opruimen van een festivalterrein en draag je positief bij aan het milieu. Daarnaast kan plastic ontzettend vaak worden omgesmolten en opnieuw worden ingezet. Door op een goede manier te recyclen zal er in de toekomst ook minder grondstof nodig zijn.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}