Deksels

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Ben je op zoek naar de beste plastic deksels voor jouw plastic glazen? In het uitgebreide assortiment van PackagingDirect vind je de beste deksels, met én zonder opening. Of het nu gaat om een bolle (dome) deksel of juist om een platte deksel met een x-slot voor rietjes. Bij ons bestel je eenvoudig en snel uit voorraad.

Glasheldere PET deksels

Onze stevige wegwerp deksels sluiten naadloos aan op onze shakers. Ideaal voor verfrissende zomerdrankjes, heerlijke salades, verkoelende milkshakes en smaakvolle smoothies. Dankzij het glasheldere PET-materiaal is de inhoud altijd perfect zichtbaar.

Inzetcups voor flexibele To-Go toepassingen

Onze flexibele, glasheldere PP en APET inzetbakjes, cups zorgen ervoor dat je verse consumpties gescheiden kunt meenemen. Ingrediënten zoals croutons of een heerlijke dressing blijven vers omdat ze apart verpakt worden. PackagingDirect biedt twee systemen: in de deksel of op de rand van de beker.

Onze PP inzetbekers klikken eenvoudig in de universele, stapelbare 92mm PET deksel. De deksel (met inzetcup) kun je vervolgens gemakkelijk op een 92,4mm PET beker bevestigen en klaar is kees!

Daarnaast hebben we ook glasheldere PET inzettrays. Vul de cups met saus of croutons en plaats de tray op de rand van de beker. Sluit deze vervolgens af met een bolle PET deksel en je hebt een perfecte presentatie. PET inzetcups zijn verkrijgbaar in drie formaten!

Professioneel én glashelder presenteren

De PET deksels beschermen de inhoud perfect en zorgen ervoor dat je de bekers en glazen gemakkelijk kunt meenemen. Zonder te morsen! De plastic deksels sluiten de inhoud uitstekend af. Stevige en handzame deksels, ideaal voor cateraars en horecaondernemers zoals lunchrooms, snackbars en saladebars. 100% recyclebaar, dus beter voor het milieu!

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}