Servies & Decoratie: Etiketten & Stickers

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Etiketten of stickers nodig? Je maakt je producten met liefde, hoe leuk en toepasselijk is het dan om een "Made with love" sticker te gebruiken als toevoeging. Onze stevige papieren stickers zijn niet alleen decoratief, maar vaak ook geschikt als sluitsticker. Je kan ze dus doorscheuren als je het product openmaakt. Heb je stickers nodig die aangeven dat een product in de uitverkoop is? Of etiketten voor je houdbare producten? Etiketten en stickers bestellen gaat gemakkelijk, snel en voordelig bij PackagingDirect.

Decoratieve sluitstickers en handige etiketten

Wij hebben mooi ontworpen en praktische sluitstickers op een rol. Hiermee versier je je producten en geef je ze een trendy of ambachtelijke uitstraling. Zo heb je de keuze uit stickers met teksten als "Voor jou", "Eat me" en "Thank you". Je plakt de stickers onder meer op papieren tasjes, bakjes met etenswaren, menuboxen, cadeaupakketten en verzenddozen. Onze stickers assorti zijn verschillende rollen met stickers van uiteenlopende aard, zoals sale stickers en stickers met "Bon appetit". Zo kan je kiezen welke bedrukking en boodschap het beste passen. Ook stickers voor het labelen van producten zijn erg handig. Hiervoor kan je etiketten bestellen waarop je de houdbaarheid kan noteren.

Wil je nog andere disposables bestellen?

Onze kracht ligt in scherp geprijsde wegwerpartikelen - disposables - en verpakkingen, die wij desgewenst ook bedrukken. Je kan bij ons dus niet alleen stickers en etiketten bestellen, maar ook talloze bakjes en verpakkingen voor je producten. Denk aan plastic bakjes en bowls voor salades en gerechten. Ook bieden wij diverse soorten gebaksdozen en cateringdozen, waarmee je je lekkernijen hygiënisch en fraai kan verpakken. Wij kunnen uiteraard ook stickers drukken volgens jouw wensen. Ons aanbod bestaat uit talloze budgetproducten, maar ook uit innovatieve en luxe verpakkingen. Heb je ten slotte duurzaamheid hoog in het vaandel staan, dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres.

Stickers bestellen bij PackagingDirect

Disposables van de beste kwaliteit en een uitstekende service. Dat is waar wij voor staan en waar ons enthousiaste team voor gaat. Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over stickers drukken of over etiketten bestellen, neem dan contact op met de klantenservice.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}