Draagtrays & Bekerhouders

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Draagtrays mogen natuurlijk niet ontbreken op een festival, op kantoor of op eender welke locatie waar veel gedronken wordt. Bij PackagingDirect bestel je gemakkelijk en snel de beste draagtrays voor koffiebekers en plastic glazen. Van handige bekerhouders tot de unieke Festitray®. Je kunt ze gemakkelijk en snel bij ons bestellen!

Kies ook voor een handigere manier om je drankjes te verplaatsen over een festivalterrein, op kantoor of sportclub. Met een draagtray kun je namelijk moeiteloos meerdere drankjes meenemen!

De unieke Festitray

PackagingDirect is met trots de enige verkoper van de Festitray. Deze handige draagtray biedt plaats aan maximaal 5 drankjes en kan naar eigen wens samengesteld worden met twee verschillende kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om deze te bedrukken of graveren. Ideaal voor sportverenigingen, festivals en locaties waar regelmatig met plastic glazen wordt gewerkt.

Bovendien zorgt de Festitray ervoor dat je wendbaar blijft, in tegenstelling tot de gemiddelde tray. Hierdoor loop je minder risico op verspilling van de dranken en kun je je gemakkelijk bewegen door een grote mensenmassa.

Verschillende mogelijkheden

Bij PackagingDirect vinden we het belangrijk dat je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Daarom bieden we in ons uitgebreide assortiment ook diverse draagtrays aan. Van draagtrays van pulp tot duurzaam gemaakte biertrays van gerecycled plastic. Op die manier kun je de beste oplossing kiezen voor jouw evenement, sportvereniging of festival.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}