Categorie

Smoothiebekers & Saladebekers

Een vrolijke smoothie, gezonde snackgroenten, ijskoude slushpuppy of een lekkere milkshake komen het best tot zijn recht in mooie, stevige, heldere PET plastic smoothie bekers mert deksel. Er zijn nog een aantal glasheldere voordelen die onze shakers te bieden hebben. Zo zijn ze goed stapelbaar, breed inzetbaar en leverbaar met vlakke of bolle deksel.

  1. USP'S
    • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

    • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

    • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 750 betrouwbare reviews

Plastic smoothie bekers kopen?

Een vrolijke smoothie, gezonde snackgroenten of een ijskoude slush puppy komen het best tot zijn recht in een mooie, stevige smoothie beker van PET plastic. Wij van PackagingDirect hebben een breed assortiment aan plastic smoothie bekers met deksel in zes gangbare inhoudsmaten, van 270cc tot zelfs 946cc. Naast dat ze mooi en stevig zijn, zijn ze goed te stapelen en kan je ze voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Ze kunnen worden geleverd met een vlakke of bolle deksel. Wil je dus een set plastic smoothie bekers kopen? Bij PackagingDirect ben je aan het juiste adres!

Helder, veilig en 100% recyclebaar

Wegwerp smoothie bekers zijn uiterst helder, licht in gewicht en prettig in het gebruik. Door de handige, goed afsluitende deksel zijn ze ook makkelijk onderweg te gebruiken. Zo kan je overal genieten van een lekkere smoothie! Daarnaast breken de smoothie bekers niet snel en zijn ze splintervrij, waardoor ze optimaal veilig zijn. Veel van onze smoothie bekers zijn gemaakt van gerecycled PET plastic. Daarnaast kunnen alle smoothie bekers zelf ook weer makkelijk gerecycled worden. Gooi ze dus vooral weg bij het plastic afval!

wegwerp Smoothie bekers in eigen logo

Wil je plastic smoothie bekers kopen? Maak ze uniek door je eigen logo erop af te drukken! Vrijwel al onze wegwerp smoothie bekers met deksel zijn te bedrukken. Bedruk ze dus met je eigen logo of huisstijl en je zal zeker opvallen! Dit is ideaal voor in je horecagelegenheid, maar kan ook worden gebruikt voor bezorging of gewoon bij je thuis! Vertel ons je wensen en wij gaan voor je aan de slag. Bij PackagingDirect kunnen me plastic smoothie bekers bedrukken in maximaal zes verschillende kleuren. Maak zelf een mooit format van je logo of huisstijl, upload je bestand op onze website en wij nemen contact met je op om de druk te overleggen. Wij gaan net zo lang door tot jij tevreden bent!

Waarom bestellen bij PackagingDirect?

Het bestellen van je plastic smoothie bekers met deksel bij PackagingDirect is erg makkelijk! Je kunt gericht zoeken naar de producten die je nodig hebt, doordat ons assortiment overzichtelijk voor jou is gesorteerd. Gevonden wat je zocht? Plaats je bestelling in het winkelmandje en reken af in onze veilige omgeving. Elke bestelling die voor 13.00 uur geplaatst is, wordt de volgende werkdag al geleverd. Zo heb je jouw plastic smoothie bekers in huis voordat je het weet!

Scherpe prijzen en topservice

Mooie bekers voor je smoothie, groente of fruit koop je dus gemakkelijk bij ons. Naast smoothie bekers hebben wij een ruim assortiment aan plastic glazen voor fris, bier, wijn en champagne. PackagingDirect garandeert scherpe prijzen. Kom je hetzelfde product ergens anders voor een lagere prijs tegen? Wij geven je het prijsverschil terug. Elk evenement maak je compleet met de plastic glazen van PackagingDirect. Ben je niet tevreden over je bestelling? Dan kan je je bestelling makkelijk retourneren.

Wegwerp smoothie bekers met deksel kopen?

Heb je nog vragen over onze plastic smoothie bekers met deksel of over andere artikelen? Of misschien over je bestelling? Neem dan vooral contact met ons op en we helpen je graag verder!