Bedrukt: Milkshakebekers

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Vanaf 3 juli 2021 is de nieuwe Europese SUP-wetgeving van kracht. Dit heeft gevolgen voor het gebruik van Milkshakebekers. Voor bedrukte milkshakebekers geldt dat ze een verplichte SUP-markering krijgen. Lees meer..


100% bedrukt, 100% aandacht! Onze kartonnen milkshakebekers worden geleverd met volledige bedrukking. De bekers worden professioneel bedrukt (full-colour CMYK) in elke gewenste print.

Liever BIO milkshakebekers? Onze serie PLA bekers zijn voorzien van een BIO/PLA coating. Hierdoor zijn ze industrieel composteerbaar volgens de EN13432 norm. Maar ook onze recyclebare (reCUP) milkshakebekers zijn ook een prima keus! Ze sluiten perfect aan op de belevingswereld van vandaag. Dankzij de revolutionaire EarthCoating® zijn ze namelijk 100% recyclebaar in de traditionele papierrecyclingsystemen (Der Grüne Punk - AAA Recyclable certification).

Kartonnen milkshakebekers? 100% bedrukking!

Onze kartonnen milkshakebekers worden standaard geleverd met full colour bedrukking. CMYK (4-kleurendruk). In diverse inhoudsmaten; van 12oz tot 20oz! Met je eigen bedrukking geef je de milkshakebekers een professionele uitstraling. PackagingDirect garandeert niet alleen excellente drukkwaliteit, maar ook de beste prijs! Onze milkshakebekers zijn leverbaar in 3 versies: standaard, Bio/PLA en recyclebaar/reCUP. Daarnaast bestel je in ons uitgebreide assortiment ook gemakkelijk een passende deksel en bijbehorende rietjes.

Duurzame bekers: kies uit composteerbaar of recyclebaar

Een groot deel van onze bedrukte kartonnen bekers is inmiddels al composteerbaar of recyclebaar; en de vraag van onze klanten naar deze milieuvriendelijkere bekers neemt voortdurend toe. Met het revolutionaire reCUP concept biedt PackagingDirect nu ook een innovatieve mogelijkheid voor papieren milkshakebekers. reCUP staat voor een revolutionaire materiaalcombinatie; karton met een gemineraliseerde binnencoating, die het aandeel plastic met meer dan de helft vermindert. reCUP bekers met EarthCoating® komen in aanmerking voor een AAA-classificatie voor recyclebaarheid van Der Grune Punkt (Green Dot).

Stevige en kleurrijke benodigdheden!

Naast ons brede assortiment bedrukte kartonnen ijsbekers en milkshakebekers leveren we ook tal van praktische accessoires als lepeltjes, rietjes en deksels. Uitstekende kwaliteit en gegarandeerd tegen de meest scherpe prijs. Onze lepel- en drinkrietjes zijn stevig en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Onze ijslepeltjes hebben een mix van frisse kleuren en passen uitstekend bij onze kartonnen ijsbakjes. Bestel samen met IJsbekers of Milkshakebekers.

Vragen over bedrukkingen of snel advies nodig?

Wij helpen je graag! Bel ons customer support team voor direct advies! Of stuur een e-mail.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}