Categorie
  • Plastic deksels

Plastic deksels

Ben je op zoek naar de beste plastic deksels voor jouw plastic bekers of plastic glazen? In het ruime assortiment van PackagingDirect vind je de beste deksels, met én zonder opening. Of het nu gaat om een bolle (dome) deksel of juist om een platte deksel met x-slot voor rietjes. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel uit voorraad.

  1. USP'S
    • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

    • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

    • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 750 betrouwbare reviews

Het verpakken van je drankjes, snoeptomaatjes of non-food producten in een beker? Dan is een deksel wel zo handig! Dankzij een deksel zorg je er namelijk voor dat de inhoud van de beker bij elkaar, in de beker, blijft. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over eventuele verspilling van de inhoud.

Dome-deksels bestellen

Een van de meest populaire deksels is de dome. Dit type deksel is bol en staat als een bol boven op de beker. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een heerlijke ijskoffie wilt verkopen met slagroom. De slagroom bljft namelijk in de deksel zitten. Hierdoor hoef je dus geen grote bekers aan te schaffen om je klanten net zo tevreden te houden. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een gesloten bolle deksel te bestellen, in tegenstelling tot de open deksels zal de klant bij deze de deksel zelf los moeten maken.

Platte deksels bestellen

Ook voor het bestellen van platte deksels voor bijvoorbeeld frisdrank of milkshakes ben je bij DispsoableDirect aan het juiste adres. Dankzij de handige x-opening in de deksel is het gemakkelijk om een rietje in het deksel te doen. Ben je op zoek naar passende bekers? Kijk dan ook gerust eens naar onze PET-bekers en milkshakebekers!

Snelle & goede levering

Onze klanten waarderen ons, op basis van ruim 3.500 reviews bij Kiyoh met een ruime 9,4! Dit alles heeft te maken met het gemak van het bestellen, onze snelle levertijden en kundige klantenservice. Plaats je je bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden! Na 13:00 uur besteld of in het weekend? Dan verzenden we je bestelling de eerstvolgende werkdag!

Vragen? Onze klantenservice zit voor je klaar!

Heb je niet helemaal het product kunnen vinden waar je naar zocht? Heb je vragen over de levering van je bestelling? Of heb je een andere vraag die te maken heeft met jouw bestelling of ons assortiment? Onze specialisten zitten voor je klaar op onze klantenservice en staan je graag te woord! Stuur ons gerust een e-mail of bel ons op. We denken graag met je mee!