Duurzaam: BIO Bierbekers & Bedrukken (PET360®)

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

PET360® bierbekers zijn vervaardigd uit 100% voedselveilig gerecycled PET (rPET), geproduceerd van (PET) afval zoals flessen, bekers en schalen. Er wordt geen nieuwe (virgin) grondstof meer gebruikt, waardoor deze plastic glazen veel duurzamer zijn. En ook handig, na gebruik kunnen PET360® glazen opnieuw worden gerecycled. Bij recyclingbedrijven worden de bekers verwerkt tot relatief grote vlokken, genaamd 'flakes'. Deze flakes worden grondig gereinigd en omgezet in post-consument PET korrels. Deze korrels vormen de basis voor de nieuwe PET360® glazen.

Duurzaamheid & Plastic glazen

Duurzaamheid is tegenwoordig een veelgebruikte term, die op verschillende zaken wordt toegepast. Maar wat betekent duurzaamheid nu precies, bijvoorbeeld in relatie tot plastic glazen? Duurzaamheid heeft betrekking op de huidige behoeften van de mensen op aarde en hoe deze behoeften zich in de toekomst kunnen ontwikkelen, zonder dat dit gevaar oplevert voor mensen, het milieu of de economie. Duurzaamheid heeft ook te maken met de 'schaarste van grondstoffen', die de welvaart voortbrengen. Het gebruik van nieuwe fossiele grondstoffen en materialen, zoals bij de productie van nieuwe plastic glazen, moet in de komende jaren zoveel mogelijk worden beperkt. Op dit moment maakt het merendeel van de plastic glazen productie nog gebruik van nieuwe grondstoffen. Door plastic afval opnieuw te gebruiken in de productieketen (recyclen) en door minder plastic te gebruiken (dunnere disposables), neemt de behoefte aan nieuwe (virgin) grondstoffen geleidelijk af.

Milieuvriendelijkere bierglazen? Kies PET360® glazen

PET360® bierbekers zijn een milieuvriendelijker alternatief voor standaard PET, PP of PS glazen en een perfecte oplossing voor evenementen die steeds meer aandacht besteden aan duurzaamheid. Ze worden gemaakt van gebruikte plastic PET-verpakkingen en disposables en zijn toch verrassend helder. In vergelijking met standaard PET bierglazen heeft het materiaal een lichte blauwe gloed, maar die is optisch nauwelijks zichtbaar. De glazen zijn gemakkelijk van de stapel te halen, erg stevig en daarom ideaal als bierbekers en frisbekers. PET360® drinkglazen kunnen in full color worden bedrukt en zijn een uitstekend, milieuvriendelijk alternatief voor PP bierglazen. Ze zijn nu verkrijgbaar bij PackagingDirect in drie inhoudsmaten: 0,2L, 0,25L en 0,3L (schenkmaat).

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}