Bedrukt: Bierglazen & Bierviltjes

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Bij PackagingDirect kan je plastic bierbekers en drinkglazen laten bedrukken of graveren met jouw logo, productaanduiding of andere boodschap. Onze stevige PP-bierbekers kunnen eenvoudig gepersonaliseerd worden. We zorgen er daarnaast ook altijd voor dat de verplichte SUP-vermelding op de bekers staat. Door jouw logo op de plastic bierglazen te plaatsen, vergroot je op een effectieve en voordelige manier de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Bovendien blijft jouw boodschap of merknaam bij de doelgroep hangen door herhaling.

Bierbekers bedrukken: veilig, verantwoord & voordelig

Onze plastic bierglazen, gemaakt van hoogwaardig PP. zijn stevig, veilig en kunnen uitstekend bedrukt worden. De glazen in ons assortiment zijn daarnaast ook nog eens uitstekend stapelbaar. Na gebruik kunnen de plastic bierglazen worden ingezameld, professioneel worden gereinigd en opnieuw ingezet worden als plastic bierglazen. Bij PackagingDirect bieden we niet alleen bedrukte plastic bierglazen, maar ook bedrukte bierviltjes om je evenement op te vrolijken.

Laat je plastic bierglazen bedrukken!

Wil je meer exposure voor jouw bedrijf of evenement? Laat dan je plastic bierglazen bedrukken met je eigen logo of print. Bij PackagingDirect kan je kiezen uit eenmalige of herhalende bedrukkingen met 1 tot maximaal 6 PMS-kleuren. We raden aan om een standaard bestand van minimaal 300 dpi aan te leveren in AI-, EPS- of PDF-formaat. Ons team controleert elk bestand grondig om eventuele onduidelijkheden te voorkomen en neemt contact met je op als er vragen zijn. Het maximale bedrukkingsoppervlak wordt vermeld bij elk glas in de productdetails.

Bedrukte bierbekers bij de #1

Bij PackagingDirect kan je gemakkelijk, voordelig en snel al jouw plastic bierglazen personaliseren. Het 250cc plastic bierglas is het meest gekochte formaat in onze webshop. Personalisatie van plastic bierbekers is een uitstekende manier om jouw bedrijf of evenement direct herkenbaar te maken en jouw reclameboodschap uit te dragen. Bij ons kan je niet alleen plastic bier- en drinkglazen laten bedrukken, maar ook tal van andere producten. Kies je favoriete product, upload je bestand en reken af in een veilige omgeving. Bij het ontwerpen kan je kiezen voor tekst, logo, afbeelding of een combinatie hiervan. Van merk- of productnaam tot actiepromotie of promotionele boodschap.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}