Puntzakken

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Puntzakjes zijn praktisch verpakkingsmateriaal voor voedingswaren die direct of kort na aankoop worden opgegeten. Je houdt een puntzak voor friet en snoep bijvoorbeeld eenvoudig in de hand. PackagingDirect heeft papieren en plastic puntzakjes in diverse maten. Ga voor meer handige meeneem- en presentatieverpakkingen naar onze blokbodemzakken en diamantzakken.

Puntzak friet

Bij puntzakken is de associatie met friet nooit ver weg. Snackkramen waar in een puntzak patat wordt geserveerd, zijn niet voor niets bekende verschijningen op evenementen en festivals. Vergeleken met bakjes bieden papieren puntzakjes dan ook de nodige voordelen. Zo houd je de zak gemakkelijk in de ene hand, terwijl je met de andere de frietjes eruit vist. Dankzij het ontwerp kan een puntzak voor friet in tegenstelling tot een bakje niet uit balans raken. Dat maakt een puntzakje ideaal om al rondwandelend leeg te eten.

Puntzak snoep

Ook snoep leent zich er goed voor om mee te dragen in een puntzak. Hierbij wordt vaak gebruikgemaakt van doorzichtige puntzakjes. Vooral een puntzak met een traktatie van snoepgoed in vrolijke kleuren ziet er feestelijk uit. Een bijkomend voordeel van een transparante puntzak is dat het door de uitnodigende presentatie extra klandizie aantrekt. Met snoep gevulde puntzakjes als traktatie mogen niet ontbreken bij evenementen gericht op kinderen.

Kartonnen, papieren en plastic puntzakjes

Puntzakken zijn verkrijgbaar in plastic, papier en karton. Kartonnen en papieren puntzakjes worden gebruikt als frietzak. Een papieren puntzak voor patat heeft een binnencoating, zodat het vet van de frietjes niet in het papier trekt. Een kartonnen puntzakje is voorzien van een apart sausvakje. Dat levert minder vieze vingers op, en bovendien blijft er saus over voor de frietjes onderin. Puntzakjes van plastic zijn ideaal voor droge lekkernijen. Wij verkopen diverse blanco plastic puntzakken, maar het merendeel heeft een algemene of evenement- of seizoensgebonden opdruk. Bij zowel papieren, kartonnen als plastic puntzakjes is er keuze uit verschillende inhoudsmaten.

Puntzakjes kopen bij PackagingDirect

Puntzakjes bestellen doe je via PackagingDirect. Doordat we uit eigen voorraad leveren, is een snelle bezorging gegarandeerd. Als je je friet puntzak of puntzak voor snoep op werkdagen voor 13 uur bestelt, versturen we die dezelfde dag. Liever eerst verder kijken? In ons omvangrijke assortiment tassen en zakken vind je verpakkingen voor nog veel meer levensmiddelen, non-foodproducten en gelegenheden.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}