Categorie

Gebaksdozen & Cateringdozen

Fraaie cateringdozen in meerdere formaten. Je vindt ze in onze shop. Binnen no-time opgezet en vullen maar! Zo blijven je fraai opgemaakte vlees- en vis schotels blijven niet alleen fris en in vorm, maar worden ook veilig en hygiënisch verpakt. Ook ideaal voor overheerlijke hapjes, salades en belegde broodjes. Verpakken, bewaren of laten bezorgen! Dankzij het transparante kijkvenster is de inhoud altijd direct zichtbaar. Cateringdozen zijn goed stapelbaar en eenvoudig in de koelkast te plaatsen.

Cateringdozen met Bordeaux-dessin

Opzoek naar praktische cateringdozen voor lekkere broodjes, overheerlijke salades en vlees- en visschotels? De fraaie cateringdozen uit onze Bordeaux serie zijn voedselveilig, praktisch en hygiënisch. Ze sluiten perfect aan bij onze series aluminium en APET presenteerschalen. Je gerechten worden niet alleen smaakvol en professioneel verpakt, maar je kunt ze ook snel, veilig en efficiënt vervoeren naar jouw klant. Bordeaux cateringschalen zijn voorzien van een helder venster, zodat de inhoud altijd mooi zichtbaar is. De vensterdozen worden efficiënt (plano) aangeleverd en zijn eenvoudig op te zetten en snel te vullen. De Bordeaux serie is leverbaar in drie versies: smal, middel en groot. Na gebruik kan de cateringdoos bij het oud papier. Gaat jouw voorkeur uit naar cateringdozen met bedrukking, bekijk dan hier ons actuele aanbod.

Bestellen & bezorgen

Lang hoef je niet zonder jouw presenteerschalen & -dozen te zitten, want bestel ze vandaag voor 13 uur? Dan heb je ze morgen al in huis. Vanaf €5,95 worden bestellingen al bezorgd. De bezorging voor pakketten vanaf €290 worden gratis bezorgd. Betaal gerust op rekening of direct online. Hoe meer cateringdozen je tegelijk afneemt, hoe meer korting je krijgt. Waar jouw voorkeur maar naar uitgaat.

Vragen over ons assortiment Gastroschalen?

Heb je vragen over jouw bestelling over de mogelijkheden en bezorging van cateringdozen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden bereikbaar. Je kunt ook een mail sturen. De klantenservicemedewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Blijf altijd op de hoogte van de nieuwtjes en aanbiedingen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of volg ons via onze socials.