Categorie
  • Borden
  • Servies voordeelsets

Servies voordeelsets

Feestjes zijn leuk; de afwas niet. Handige wegwerpborden en wegwerpbestek van PackagingDirect is dan ook de meest comfortabele en praktische keuze voor jouw feestje, barbecue of buffet. We kunnen ze leveren in voordelige combi-pakketten en tegen de allerscherpe prijzen. Bespaar jezelf een hoop werk, geld én moeite en bestel ze snel en gemakkelijk in onze webshop!

Handige voordeelsets bordjes + bestek

Je zoekt goede kwaliteit voor een scherpe prijs? Wij leveren handige voordeel-sets met stevige wegwerpbordjes in wit of zwart. Bekijk de verschillende opties. Ons combi-pakket 'Basic' is extra voordelig geprijsd.

Wegwerpservies, maar dan een tikkeltje luxer?

Om je evenement nét iets meer uitstraling te geven levert PackagingDirect ook luxe combinatiesets. 200 stevige ronde plastic borden + 200 plastic lepels, vorken en messen in een zwarte uitvoering. Ideaal voor ieder feest, diner of ander professioneel evenement.

Liever duurzaam wegwerpservies?

Kies uit twee handige voordeelsets met middelgrote (20cm) of grote suikerrietborden (26cm). De houten messen, lepels, vorken en borden zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen; FSC® hout en suikerriet. Duurzaam wegwerpservies wordt vaak gebruikt in combinatie met eco servetten. 

Bestel disposables direct online! 

Servies voordeelsets of andere disposables gevonden die voldoen aan jouw wensen? Een bestelling plaatsen bij PackagingDirect is heel gemakkelijk. Deponeer het artikel in de winkelmand, vul je gegevens in, kies uit één van onze betalingsmogelijkheden en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling keurig en snel wordt afgeleverd. Als je voor 13:00 uur je bestelling plaatst, verzenden wij de disposables dezelfde werkdag! PackagingDirect is specialist in horeca disposables voor bedrijven, verenigingen, maar ook particulieren. Bij ons ben je verzekerd een razendsnelle levering, de beste kwaliteit en de allerscherpste prijzen. Heb je nog vragen? Onze klantenservice is iedere dag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Liever mailen of chatten? Klik op de contact button en selecteer vervolgens het onderwerp waarover je ons wilt benaderen. Zo kunnen we je optimaal en snel van dienst zijn.