Categorie

Servetten (FSC®)

Papieren servetten maken het uitserveren van belegde broodjes, snacks of andere lekkere hapjes af. Smaakvol gepresenteerd en hygiënisch in gebruik. Onze bio en cellulose servetten zijn FSC® gecertificeerd en handig op iedere tafel. Eens wat anders? Kies dan voor bedrukte servetten. Want met jouw logo op een servet val je pas écht op!

1-laags BIO servetten; een duurzame keuze!

Maak ook de natuurlijke uitstraling van je assortiment compleet met deze zandkleurige servetten. Deze servetten gemaakt van 100% gerecycled papier; een duurzame keuze! Het FSC recycled keurmerk garandeert dat de papiervezels afkomstig zijn van hergebruikt papier (pre of post-consumer papier). De 1-laags servetten zijn ook voorzien van het EU Ecolabel (milieukeurmerk van de Europese Unie).

Papieren servetten. Zo komen altijd van pas. 

Onze zachte, witte servetten zijn gemaakt van 1- of 2-laags cellulose kwaliteit. 1/4 gevouwen luxe servetten met FSC keurmerk, wat betekent dat deze servetten zijn geproduceerd uit FSC® gecertificeerd papier verkregen uit duurzaam bosbeheer. Papieren servetten zijn altijd en overal handig. Plaats ze bijvoorbeeld in een servet dispenser op de toonbank. Bestel ze vandaag voor 13:00 uur en ze worden nog dezelfde dag verstuurd. Ook leverbaar in 2-laags zwart.

Netjes gepresenteerd én praktisch gemak!

Papieren servetten zorgen er natuurlijk voor dat je je product netjes presenteert maar zorgen natuurlijk ook voor schone handen. Ze passen perfect bij ons houten bestek en onze suikerriet borden, die in twee verschillende maten verkrijgbaar is. Meer informatie nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.