Categorie
  • Bestek & Prikkers
  • Rietjes
  • Roerstaafjes & Lepels

Roerstaafjes & Lepels

Met alleen een koffieautomaat of koffiezetapparaat en bekers ben je er natuurlijk nog niet. Niet iedereen drinkt de koffie zwart. Een groot aantal van jouw gasten of bezoekers zal daarom op zoek zijn naar een handig roerstaafje of lepeltje om hun melk en/of suiker door de koffie heen te roeren. Gelukkig ben je bij ons aan het juiste adres voor allerhande roerstaafjes en lepeltjes.

  1. USP'S
    • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

    • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

    • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 750 betrouwbare reviews

Plastic lepeltjes en roerstaafjes

Ben jij op zoek naar functionele witte, plastic lepeltjes? Voor plastic roerstaafjes ben je bij ons aan het juiste adres. Heel handig, in grootverpakkingen met een doosinhoud van 2.000 stuks. Daar kun je mooi een tijdje mee vooruit. De functionele witte roerstaafjes zijn relatief goedkoop en bovendien stevig, flexibel en praktisch. En, misschien wel het meest belangrijk: hittebestendig. Dat wordt zonder zorgen in de koffie of thee roeren. De roerstaafjes hebben verder de perfecte lengte, 112 millimeter, zodat ze passen in alle populaire koffiebekers.die er niet uitzien alsof ze van plastic zijn? 

Mag het iets luxer zijn?

Met metallook plastic koffielepeltjes haal jij plastic lepeltjes in huis die helemaal echt lijken. De zilveren lepeltjes van kunststof hebben een heel stijlvolle en elegante uitstraling, maar zijn tegelijkertijd heel gemakkelijk in gebruik. Afwassen is niet nodig met deze disposable plastic lepeltjes! De lepels zijn niet alleen handig voor het roeren in de koffie, maar laten zich ook uitstekend vullen met een overheerlijke amuse of ander klein hapje. Een ijsje of yoghurtje eten met deze lepeltjes kan natuurlijk ook. De lepels zijn hygiënisch per stuk verpakt en superhandig in gebruik.

Papieren of houten roerstaafjes

Wil jij graag enige duurzaamheid uitstralen, of vind je plastic lepeltjes en roerstaafjes gewoon niet zo fijn in gebruik? Ga dan voor onze papieren of houten roerstaafjes. Onze houten roerstaafjes zijn FSC-gecertificeerd. Dat betekent dat zij verantwoord worden geproduceerd, om zo wereldwijd de bosstand op peil te houden. Maar ook voor jouzelf bieden deze houten roerstaafjes voldoende voordelen. Ze hebben namelijk net een iets stijlvollere en duurzamere uitstraling dan de plastic variant. Van licht berkenhout gemaakt en splintervrij dankzij een speciale oppervlaktebehandeling zijn deze roerstaafjes neutraal in smaak en erg stevig. Daarmee passen ze in elke koffiecorner!

Bekers en andere benodigdheden

Heb jij naast houten of plastic lepels en roerstaafjes ook nog bekers en andere benodigdheden nodig voor jouw bedrijf of evenement? Zoek niet verder! In onze webshop vind je alles op het gebied van disposable koffiebenodigdheden,. Van bekers in alle soorten en maten, eventueel bedrukt, en deksels tot aan creamers, draagtrays en kartonnen sleeves die ervoor zorgen dat niemand zich brandt aan hete koffie of thee: je vindt het in onze webshop. Neem een kijkje in ons ruime assortiment en maak je keuze!

Roerstaafjes en lepeltjes bestellen

Heb jij de plastic of houten roerstaafjes gevonden waar je naar op zoek bent? Of de plastic koffielepels, eventueel in metallook? Bestel de door jou uitgekozen disposable items dan snel en eenvoudig online. Geef door hoeveel stuks je nodig hebt en je kan je bestelling zo snel mogelijk in huis verwachten. Van plastic lepeltjes tot aan houten roerstaafjes: je vindt ze bij ons in de webshop. Bestel jij voor 13.00 uur? Dan wordt jouw pakketje de volgende dag al geleverd. Neem bij vragen gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.