Categorie
  • Rietjes
  • Roerstaafjes & Lepels

Rietjes

Niets zo feestelijk als je drankje drinken met behulp van een kleurrijk rietje. Natuurlijk wel op een duurzame manier! Je bent dan bij PackagingDirect aan het juiste adres. Voor elk feest, evenement of horecabedrijf hebben wij de juiste papieren rietjes in de aanbieding.

Rietjes maken elk drankje feestelijk

Heb jij een horecabedrijf waar je heel veel kinderen mag verwelkomen? Dan is het een goed idee om het hele jaar door voldoende rietjes op voorraad te hebben. Zeker heel kleurige exemplaren doen het goed bij jouw jongste bezoekers. Maar rietjes zijn al lang niet meer alleen voor kinderen! Vooral in de zomer lurkt menig volwassene ook graag via zo’n gezellig rietje het drinken naar binnen. Het geeft toch net dat beetje extra aan een cocktail of simpel frisje. En dan is een stylisch zwart rietje juist weer passend. Bijkomend voordeel: tanden ondervinden aanzienlijk minder schade wanneer er wordt gedronken via een rietje. Wie door een rietje drinkt, houdt sterkere en witte tanden. Dat komt doordat frisdrank en andere zuurdere drankjes zuren bevatten die het glazuur van de tanden kunnen aantasten. Door een herbruikbaar rietje bescherm je je tanden! Van vrolijk gekleurde, tot papieren kraft en stijlvol gevormde zwarte rietjes: jij vindt jouw ideale rietjes in onze webshop.

Kies voor duurzame rietjes!

Het gebruik van en rietjes bij een heerlijke shake of verfrissende cocktail is niet meer weg te denken. De plastic versies worden per medio 2021 verboden. Maar gelukkig zijn er inmiddels ook prima, betaalbare alternatieven. Bijvoorbeeld onze ‘waterproof’ papieren drinkrietjes. Ze zijn stevig en leverbaar in twee diameter: 6mm en 8mm. Milieuvriendelijke rietjes, die er niet alleen chique uitzien, maar het oogt ook heel gezellig. De rietjes zijn voorzien van het FSC kenmerk, uiteraard 100% voedselveilig en na gebruik kunnen ze worden afgevoerd via het oud papier. Hoe handig, makkelijk en verantwoord is dat!

In het ruime assortiment rietjes van PackagingDirect vind jij ongetwijfeld de juiste rietjes voor jouw bedrijf, feest of evenement. Wel kiezen wij ervoor enkel duurzame varianten aan te bieden en niet te gaan voor plastic rietjes. En daar is niets saais aan! Onze duurzame rietjes hebben de looks en zijn ook enorm praktisch. En niet te vergeten, ze drinken ook nog eens hartstikke lekker.

Papieren rietjes?

Onze papieren rietjes zijn van alle markten thuis. De plastic assorti rietjes kennen we allemaal wel, maar een mooie upgrade hiervan zijn onze gekleurde papieren rietjes assorti. Net zo gezellig, door al die leuke kleuren! Ieder kind wordt blij als er zo’n rietje in zijn of haar drankje wordt geserveerd. En de volwassenen gast natuurlijk stiekem ook. In sommige drankjes is een andere look rietje mooier. Gelukkig hebben we daarom de mooie papieren bamboe rietjes. Een mooie natuurlijke, duurzame look. Wat denk je van cocktails versierd met heerlijke verse kruiden? Daar steelt zo’n rietje met bamboe look toch de show in?

Zwarte rietjes kopen?

Ben je juist op zoek naar heel stijlvolle en elegante exemplaren, in plaats van feestelijk en kleurrijk? Dan kan je beter kiezen voor onze zwarte rietjes. Deze rietjes hebben een heel volwassen look, vergeleken met de gestreepte rietjes. Geen enkele volwassene zal zich schamen om uit een rietje te drinken. Dat is nog eens plezierig én stijlvol drinken!

Op zoek naar meer? 

Bij PackagingDirect vind je veel meer dan alleen maar rietjes. Zo bieden wij het ruimste assortiment aan plastic glazen, in alle soorten en maten. Jouw drankjes worden kristalhelder en verfrissend gepresenteerd. Je kunt kiezen voor plastic glazen in PET-uitvoering, maar ook glazen gemaakt van PS. Nog meer disposable items nodig voor jouw feest, evenement of bedrijf? Ook voor servetjes en draagtrays ben je bij ons aan het juiste adres.

Rietjes kopen gaat snel en eenvoudig

Heb jij de juiste rietjes gevonden, en wil je deze bestellen? Dat gaat snel en eenvoudig via de webshop van PackagingDirect. Selecteer de door jou gekozen rietjes en geef aan hoeveel jij er nodig hebt. Dan zorgen wij ervoor dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Nog vragen over onze drinkrietjes? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij staan je graag te woord en helpen je op weg.