Categorie
 • Borden
 • Kommen
 • Amuse bakjes

Amuse bakjes

Amuses zijn net kleine kunstwerkjes. En met de juiste wegwerp amuse bakjes en andere disposables ziet zo'n lekker hapje er nóg smakelijker uit. Ons amuse assortiment bestaat uit bootjes van hout, maar ook uit complete disposable lijnen van de materialen palmblad en Bagastro: 70% suikkerriet pulp en 30% hout pulp. Voor ieder wat wils!

 1. USP'S
  • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

  • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

  • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 750 betrouwbare reviews

 2. USP'S
  • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

  • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

  • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 750 betrouwbare reviews

Natuurlijke wegwerp amuse bakjes van palmblad

Palmblad is afval van de palmbomen. De bladeren worden verzameld, gedroogd en ingezet als materiaal voor allerlei verpakkingen en disposables. De mooie nerven en vouwen maken het tot een uniek, natuurlijk materiaal. Dankzij de natuurlijke komaf heeft iedere product z’n eigen kleur en uiterlijk. De eindproducten zijn olie-, vet- en vochtbestendig, oven- en magnetronbestending én volledig composteerbare wegwerp amuse bakjes. Koude, maar ook warme gerechtjes worden smaakvol en natuurlijk gepresenteerd. Ideale wegwerp amuse bakjes voor foodtruck festivals, evenementen en buurtfeesten.

Amuse Bootjes van duurzaam hout

Miniformaat hapjes, mooi verpakt in een klein schaaltje, bootje of bakje. FSC® houten bootjes zijn FSC® gecertificeerd. Het hout waarmee de bootjes zijn gemaakt is afkomstig uit verantwoord beheerd bosgebied. Amuses hapjes zij razend populair en een welkome verrassing voor je gasten. Mooi en smaakvol verpakt, want het begint met ‘’kijken’, daarna proeven en .. uiteraard genieten. Onze categorie amuse disposables bestaat onder meer uit houten amuse bootjes en een mooi gevormde Bagastro-serie. Kortom, prima wegwerp amuse bakjes voor elke presentatie.

Duurzame Bagastro lijn: combi van 70% suikerriet pulp, 30% hout pulp.

Organische gevormde BIO schaaltjes, borden en kommen onder de naam 'Bagastro'. Gemaakt van 70% suikerriet pulp en 30% hout pulp. Niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en duurzaam. De serie bestaat uit 20 items, verdeeld over 3 categorieën. De suikerrietpulp voor deze serie werd vroeger verbrand als restafval, maar tegenwoordig hebben ze een goede, duurzame bestemming gevonden in hergebruik. Uiteraard zonder toevoeging van chemische binders, waardoor deze handige disposables volledig biologisch afbreekbaar zijn.

Duurzame disposables = PackagingDirect

PackagingDirect levert een compleet assortiment aan duurzame disposables voor take away en catering. Zo kun je denken aan menubakkenamuse bakjes, draagtassen van papier. Gemaakt van 100% natuurlijke materialen als palmblad, suikerriet pulp en houtpulp. Hierdoor maken ze van iedere verpakking een uniek product.