Categorie

Plastic Bierglazen

Een witbiertje, speciaal biertje of Belgisch pils. Bier smaakt uitstekend in een goed plastic bierglas! Welke biersoort jouw favoriet ook is, bij DisposableDirect vind je altijd het perfecte glas. In PET, recycled PET (PET360) of PP. Diverse modellen én inhoudsmaten, ook met een eigen bedrukking. 

  1. USP'S
    • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

    • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

    • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 750 betrouwbare reviews

Duurzame plastic bekers, inclusief bekerrecycling!

Uit oogpunt van snelheid, gemak, maar vooral de hygiëne van éénmalige plastic bekers kiezen veel ondernemers in de horeca en events voor plastic bekers. Onze veelzijdige softcups zijn ideaal in de horeca of op evenementen waar veiligheid, hygiëne en duurzaamheid een belangrijke rol spelen. De plastic glazen zijn goed stapelbaar, licht in gewicht, glashelder en uiterst slagvast. Maar niemand wil uiteraard verspreiding van dit plastic afval in het milieu. De afvalstroom moet dus op eenvoudige manier kunnen worden ingezameld en opnieuw worden verwerkt. En dat is vooralsnog alleen mogelijk met PET/PET360 glazen. PET het enige materiaal is dat 100% food-safe kan worden hergebruikt voor nieuwe bekers. De nieuwe 360BOX zorgt er tenslotte voor dat de PET-keten volledig gesloten wordt.

360BOX: compleet recycling proces! 

Na zo’n heerlijk verfrissend biertje kan jouw klant de lege PET beker zelf eenvoudig in de kartonnen 360BOX doen. Is de afvalzak in de BOX eenmaal gevuld, dan zijn er twee mogelijkheden: je laat de gevulde 360BOXEN ophalen, of je vervangt de gevulde afvalzak in de box voor een nieuwe. Zo is de 360BOX meermalig te gebruiken. Sluit de volle PET afvalzakken af met de bijgeleverde sticker (herkenbaar voor afhaling) en de boxen en/of zakken met PET afval worden binnen 2 werkdagen bij je afgehaald. Plan hiervoor een afhaling in op FestivalCup.nl. Het ingezamelde PET plastic is de start van onze recycling route. Het plastic wordt centraal in nederland verzameld, gebaald en afgeleverd bij de PET-verwerker. Dopjes en etiketten worden hier verwijderd en het materiaal wordt gereinigd. Het afval wordt in kleine snippers gesneden, en deze z.g. flakes worden weer verwerkt tot nieuwe kunststof korrels. Deze korrels gaan weer naar de bekerfabriek, die er nieuwe PET360 bierbekers van maakt. Deze circulaire PET360 bekers zijn weer te bestellen in ons webshop. Kortom: een gesloten keten met nul procent afval.

Plastic bierglazen voor Horeca, Catering & Events

Plastic bierbekers zijn een uitkomst in de horeca en op festivals en andere evenementen. De veelzijdige PET glazen zijn ideaal op locaties waar veiligheid, hygiëne, maar ook duurzaamheid een belangrijke rol spelen. Zo zijn onze PET360 bierbekers uitsluitend gemaakt van 100 procent post-consumer PET afval (PET schaaltjes, bekers en flessen). Tijdens de productie van deze PET360 bekers wordt er geen enkele nieuwe (virgin) PET-korrel aan toegevoegd. De plastic bierglazen zijn van uitstekende kwaliteit, goed stapelbaar, licht in gewicht en uiterst slagvast. PET360/PET bierglazen kunnen ook na gebruik met behulp van ons 360BOX systeem volledig worden gerecycled, zodat het plastic afval weer een tweede leven krijgt. PET/PET360 glazen zijn dus in ecologisch opzicht de allerbeste keus.

Laat je plastic bierglazen rondom bedrukken

Wil je echt opvallen? Wij helpen je graag een handje. Kies ervoor om jouw bierbekers te laten bedrukken. Onze PET/PET360 glazen zijn gemakkelijk te voorzien van een persoonlijke bedrukking. Dit kan een merk- of productnaam zijn, maar ook een promotionele boodschap of actiepromotie. Voor de 5 inhoudsmaten van onze Tulip-serie kan dit in de bovenste of onderste ring van het PET glas. Ook bedrukking in beide ringen is mogelijk. Dit berekenen wij als een dubbele drukgang. Deze dry-offset bedrukking is mogelijk tot maximaal 6 kleuren. Voor bedrukking kan een standaard bestand met een resolutie van 300dpi worden aangeleverd (bij voorkeur in AI, EPS of PDF formaat). Wij vermelden het maximale bedrukkingsoppervlak van het betreffende glas bij de productdetails. 

Gemakkelijk en snel online bierbekers bestellen

Plastic bierglazen bestellen of doe je gemakkelijk en snel bij DisposableDirect. Kies je favoriete product, reken af in een veilige omgeving en ontvang je bestelling binnen een werkdag al in huis. Wij zijn dé specialist in bedrukte en onbedrukte plastic glazen. Leverbaar in drei series (Pulsar Tulip, Straight of Soul) en in  diverse formaten van 200cc tot 500cc. Bij ons ben je verzekerd van de beste service, snelle levering, de scherpste prijzen en natuurlijk uitstekende kwaliteit. Heb je een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op.