Categorie

Verpakkingsmachines

In het assortiment van DisposableDirect vind je vier verschillende topsealmachines voor groot- of kleinverbruik. Je hebt keuze uit een handmatige of grotendeels automatische machine. Met hittebestendige folie sluit je de maaltijdbakken perfect af! 

  1. USP'S
    • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

    • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

    • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 750 betrouwbare reviews

Eenvoudig en doeltreffend maaltijdbakken sealen?

In het assortiment van DisposableDirect vind je vier verschillende topsealmachines voor groot- of kleinverbruik. Je hebt keuze uit een handmatige of grotendeels automatische machine. Met hittebestendige folie sluit je de maaltijdbakken perfect af! Kies de sealmachine van jouw keuze! De handsealmachines T290´Standaard´ en de T325 ´Standaard Plus´ zijn dé oplossing om schalen optimaal te sealen. Bijkomend voordeel van de ´Plus´ is dat deze machine ook grotere schalen kan sealen (tot formaat 1/2 gastronorm). De topsealmachine 'DeLuxe' is ons aantrekkelijke topmodel. Deze uiterst slimme machine heeft een automatische foliedoorvoer en een uitstekend leesbaar touch-screen. De mallen kunnen eenvoudig en snel worden verwisseld. De handsealmachine 'Economy' is onze hardloper. De kleine krachtpatser met ijzersterke eigenschappen. De ‘Economy’ heeft een uniek sluitmechanisme, lichte bediening, elektronische temperatuurregeling en een hoge sluitdruk. De machine is sterker dan alle andere sealmachines in zijn prijsklasse. Nederlands fabricaat!

Sealmallen voor PP of CPET maaltijdbakken nodig?

Om maaltijdschalen te kunnen sealen zijn zogenaamde sealmallen (inlegringen) nodig. DisposableDirect levert diverse mallen, die perfect aansluiten bij de aangeboden schalen. Voor elk type maaltijdschaal (CPET en PP) is een bijbehorend inlegring (sealraam) leverbaar. Om gebruik te kunnen maken van deze sealmallen heb je voor de Topsealmachines 'Standard' en 'Standard Plus' ook een adapterplaten nodig (afmeting tot maximaal 227). Dat geldt niet voor onze aantrekkelijk geprijsde T190 Topsealmachine.

Snel & Makkelijk sealramen wisselen!

Het gefreesde sealraam wordt op de ondertafel of adapterplaat geplaatst. De onderzijde van de mal correspondeert dan met de ondertafel (bijvoorbeeld bij de halve Gastro mal) of de adapterplaat én de bovenzijde met de te sluiten maaltijdschaal. Elke mal is voorzien van een siliconensnoer, wat zorgt voor ondersteuning op de juiste plaatsen. Het siliconensnoer heeft tevens een isolerende werking. De sealmallen zijn dus heel gemakkelijk uit te wisselen.

Meer details? 

Klik op de product flyer van jouw keuze of op één van de product afbeeldingen.

Topsealmachine T190 Economy.pdf
Topsealmachine T290 Standard.pdf
Topsealmachine T325 Standard Plus.pdf
Topsealmachine T240 DeLuxe.pdf

JOUW GARANTIE: DE BESTE KWALITEIT EN PRIJS!

Bij DisposableDirect weet je zeker dat je nooit teveel betaald. Wanneer je onze schalensluitmachines elders voor een lagere prijs kunt kopen, dan ontvang je van ons direct het prijsverschil retour.