Categorie

Topsealfolie

DisposableDirect levert diverse soorten sealfolies (sluitfolies) waaronder een glasheldere Mylar® polyesterfolie en multi purpose (MP) folies met anti-condens laag! Zoek je topsealfolie voor PP maaltijdschalen? Wij hebben diverse folies in het assortiment met uitstekende 'peel' eigenschappen. Breedtes vanaf 190mm tot 340mm. 

Sealfolie kopen

Heb je folie nodig om etenswaren te sealen? De sealfolie van DisposableDirect is van hoge kwaliteit en is ideaal voor het afdekken van eten! Wij leveren verschillende soorten sealfolie, waaronder glasheldere polysesterfolie van Mylar® en anti-condens folie die multi-purpose (MP) is! Dus ben je op zoek naar topsealfolie voor onder andere maaltijdschalen? Bij DisposableDirect ben je aan het juiste adres!

Mylar® folie

De Mylar® polyesterfolie is een eerste klas topsealfolie. Deze folie heeft uitstekende beschermende eigenschappen. Het is anti-condens folie wat ervoor zorgt dat het eten niet vochtig wordt door de condens en dat de folie niet beslaat, waardoor je goed kan zien wat eronder zit. Een groot voordeel van deze sealfolie is dat het tegen extreme hittes kan, dus het is geschikt voor de oven en magnetron. Het kan dus gebruikt worden voor het sealen van allerlei etenswaren en verpakkingen!

Sealfolie van DisposableDirect

Wij van DisposableDirect hebben een groot assortiment aan sealfolie beschikbaar. Zo zijn er peelable en non-peelable sealfolie rollen en is het allemaal anti-condens folie. De rollen gaan van 190 mm tot 340 mm breed. Voor iedere gelegenheid is er dus wel een geschikte sealfolie te vinden!

Sealfolie bestellen?

Ben je van plan om Sealfolie te kopen? Bij DisposableDirect koop je sealfolie voor de hoogste kwaliteit en de beste prijs. Kom je ergens anders dezelfde folie voor goedkoper tegen? Dan krijg je het verschil van ons terug.

Heb je nog vragen? Ook over bijvoorbeeld onze andere typen maaltijdverpakkingen en toebehoren? Neem dan vooral contact met ons op en we helpen je graag verder!