Categorie
  • Rekfolie

Rekfolie

Rekfolie, stretchfolie heeft gunstige materiaaleigenschappen! Hoge rekbaarheid, ongekende kleefkracht en uiterst transparant. Ideaal voor het afdekken van schalen. Geschikt voor handmatige én machinale verwerking. PackagingDirect heeft het meest complete aanbod, direct uit voorraad leverbaar. Vragen of advies? Bel ons customer support team.

  1. USP'S
    • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

    • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

    • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 750 betrouwbare reviews

Rekfolie kopen

Rekfolie, ook wel stretchfolie genoemd, is erg handig voor in de etensindustrie! Het heeft een hoge rekbaarheid, ongekende kleefkracht en is uiterst transparant. Ideaal voor het afdekken van schalen, borden, pannen en andere plekken met eten erop/erin. Zo blijft je eten super lang vers! Onze rekfolie is geschikt voor handmatige én machinale verwerking. DisposableDirect heeft een breed aanbod rekfolie van hoge kwaliteit!

Rekfolie van DisposableDirect

Onze rekfolie is van hoge kwaliteit en flinterdun. We hebben rekfolie in allerlei verschillende maten, waarvan de kleinste maat 30 centimeter breed en de grootste maat 90 centimeter breed is. De folie kan gekozen worden in drie diktes: 9, 10 en 12 micron. Zo is er voor elke situatie wel een geschikte rekfolie te vinden. De stretchfolie is licht in gewicht en zuinig in gebruik. Daarnaast plakt hij erg goed! Het is ideaal om eten af te dekken voor allerlei locaties, zoals de supermarkt, een restaurant of een hotel. Gebruik de folie voor etenswaren dat snel bederft, zoals vlees, vis of groenten.

Rekfolie bestellen

Wil je rekfolie kopen? Bestel nu je rekfolie bij DisposableDirect en je zal er lang gebruik van maken! Kom je hetzelfde type rekfolie ergens anders tegen voor een lagere prijs? Dan krijg je van ons het verschil terug!

Heb je nog vragen over onze rekfolie? Of over één van onze andere wegwerpbare producten? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!