Categorie

Overige BIO Disposables

Het aankleden van een borrelplank of tapasplateau kunnen onze duurzame artikelen als geen ander. Hout, bamboe en andere duurzame materialen geven een natuurlijke en luxe uitstraling aan culinaire presentaties. En onze amuse bootjes van hout, bamboe prikkers, maar ook de bagastro serie zijn ook nog eens enorm handig in gebruik. Zo zijn de variatie mogelijkheden met onze bamboe prikkertjes in diverse lengtes oneindig! Artikelen van bamboe en hout stralen niet alleen duurzaamheid uit, ze zijn ook écht een milieubewuste keuze.

 1. USP'S
  • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

  • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

  • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 750 betrouwbare reviews

 2. USP'S
  • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

  • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

  • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 750 betrouwbare reviews

Duurzame prikkers van bamboe

Bamboe servies is gemaakt van de bamboe plant, de snelst groeiende plant ter wereld. En wat nou zo handig is aan de producten die uiteindelijk gemaakt worden van deze plant: ze geven geen smaak af en ze zijn vocht-, olie- en diepvriesbestendig en daarmee geschikt voor in zowel de magnetron als in de oven. Snacks rijg je dus gemakkelijk aan deze stevige bamboe prikkertjes en warm je met een vertrouwd gevoel op.

Amuse bootjes van duurzaam hout

Onze amuse bootjes zijn gemaakt van hout dat FSC® gecertificeerd is. FSC® staat voor Forest Stewardship Council en zet zich in voor een wereldwijd verantwoord bosbeheer. Producten gemaakt van hout met dit certificaat, zijn met recht duurzaam te noemen. Onze amuse schaaltjes zijn geschikt voor gebruik tot een temperatuur van 100°C en vocht-, olie- en diepvriesbestendig. Daardoor praktisch in gebruik in diverse keukens en ook nog eens luxe qua uitstraling. Doordat de amuse bootjes in formaten XS tot en met XXL te verkrijgen zijn kunnen er zowel kleine hoeveelheden saus, maar ook grote porties snacks in gepresenteerd worden. 

Complete Bagastro lijn

Nieuw in ons assortiment: de complete Bagastro range. Een serie stijlvolle disposable kommen, amuse bakjes en bordjes, gemaakt van 70% suikerriet pulp en 30% hout pulp. Alle items hebben niet alleen een unieke vormgeving, maar deze duurzame disposables zijn ook handig en praktisch in gebruik. Bagastro items bestaan voor een belangrijk deel uit bagasse. Dit restproduct ontstaat bij de productie van suikerriet. Tot enkele jaren geleden werd dit afval verbrand, maar tegenwoordig krijgt het gelukkig een tweede leveren in de vorm van allerlei duurzame disposables. Het materiaal wordt aangevuld met zo’n 30% FSC houtpulp.

Meer weten over duurzame disposables bestellen?

Naast diverse soorten amuse bootjes en bamboe prikkers ben je bij ons ook aan het juiste adres BIO bier- of koffiebekers. Alles hebben we overzichtelijk voor je gesorteerd zodat je eenvoudig vindt waar je naar op zoek bent. Heb je na het lezen nog vragen over het bestellen van onze duurzame artikelen? Of heb je nog een andere vraag over bijvoorbeeld onze andere producten? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Onze specialisten staan voor je klaar en geven je advies op maat, zodat je altijd een passende bestelling kunt plaatsen.