Categorie
  • BIO Koffiebekers & Roerstaafjes

BIO Koffiebekers & Roerstaafjes

Bio koffiebekers zijn aan de binnenkant voorzien van een PLA (maiszetmeel) coating, waardoor ze onder zeer specifieke omstandigheden (vastgelegd in de Europese EN-13432 norm) kunnen composteren. Dit composteerproces heeft in theorie vaak meer tijd nodig, dan afvalverwerkers in de praktijk kunnen aanbieden. Daardoor verdwijnen voorlopig nog teveel van dergelijke koffiebekers bij het restresidu. 

Laat je bio koffiebekers bedrukken

Je bio koffiebeker nét dat beetje extra geven? Kies er dan voor om ze te laten bedrukken. Leverbaar met composteerbare of recyclebare coating. Of je nu je logo op de bio koffiebeker wilt zien of een pakkende zin, vrijwel alles is mogelijk!

Kies bij voorkeur voor onze reCUP™ koffiebekers. Deze zijn aan de binnenkant voorzien van een gemineraliseerde coating, waardoor ze na gebruik kunnen worden afgevoerd in de papierbak. En met koffiebeker marketing is zeer effectief en relatief goedkoop: de bekers zorgen ervoor dat jij maximaal onder de aandacht wordt gebracht bij je doelgroep. ReCup koffiebekers worden altijd full colour bedrukt en zijn leverbaar in vier formaten. Van de kleine 4oz espressobeker tot een extra grote Coffee To Go uitvoering. Vraag gerust naar de mogelijkheden die we jou te bieden hebben.

Snelle levertijd

Bestel je reCup of PLA koffiebekers via ons, dan profiteer je altijd van onze flexibele leveringsmogelijkheden. Gegarandeerd tegen de scherpste online prijzen! Heb je met spoed bedrukte koffiebekers nodig? Geen zorgen, we regelen het graag voor je. Nadat jij akkoord geeft op het artwork geldt in dat geval een levertijd van 9 werkdagen. 

Bestel je bio koffiebekers direct online

ReCup of PLA koffiebekers shop je gemakkelijk en snel online via DisposableDirect. Ook voor handige aanvullende accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons gerust, we helpen je graag verder en denken altijd met je mee om tot het allerbeste resultaat te komen om jouw koffiebekers een persoonlijk tintje te geven.