Categorie
  • Suiker- & Creamersticks

Suiker- & Creamersticks

Suiker en melkpoeder zijn natuurlijk twee artikelen die veel gebruikt worden in combinatie met koffie en thee. Om het zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken hebben we, naast ons uitgebreide assortiment koffiebekers en deksels, ook deze artikelen voor je op voorraad. Zo bestel je gemakkelijk en snel alle artikelen voor jouw koffie- en theebar op kantoor gewoon op één plek!

Geen omkijken naar de voorraad

Naast een nette uitstraling is het gebruik van suikersticks en creamersticks praktisch in gebruik. Ze blijven lang goed en dus heb je minder omkijken naar jouw voorraad. Je kunt de suikerstaafjes en creamerstaafjes in een doos van 1.000 stuks of een dispenser van 500 stuks bestellen. De doos waarin de sticks worden aangeleverd is dan zelf de dispenser, geen onnodig uitpakwerk dus. Gewoon laten bezorgen en direct gebruiken. Nog handiger: het voordeelpakket! Hierin zitten alle benodigdheden voor een kopje koffie, behalve de koffie zelf. Met 500 suikersticks, 500 creamersticks en 1000 roerstaafjes ben je direct weer voorzien van een mooie voorraad koffiebenodigdheden.

Bestellen & bezorgen

Lang hoef je niet zonder te zitten, want bestel je de creamersticks of suikersticks vandaag voor 13 uur? Dan heb je ze morgen al in huis. Vanaf €5,95 worden bestellingen al bezorgd, de bezorging voor pakketten vanaf €350 worden gratis bezorgd. Betaal gerust op rekening of online. Wat je maar het makkelijkst vindt. Direct nadat u de bestelling geplaatst hebt, ontvangt van ons een ontvangstbevestiging via mail. Deze bevestiging krijgt u ook wanneer het product of de producten op dat moment niet leverbaar zijn. In dat geval nemen wij binnen enkele uren telefonisch contact met u op.

Vragen over creamersticks of suikersticks?

Heeft u vragen over uw bestelling over de mogelijkheden en bezorging van creamer- en suikerstaafjes? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. De klantenservicemedewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden bereikbaar. Liever via mail? Dat kan! Stel jouw vragen door een mail te sturen naar [email protected]. De medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwtjes en aanbiedingen schrijft je dan in voor de nieuwsbrief of volg je ons via onze socials.