Categorie

Milkshake bekers

Een verfrissende Milkshake of een feestelijke Smoothie? PackagingDirect heeft de juiste Smoothie en Milkshake bekers in karton en plastic (PET) bekers. Verpakt per 1.000 stuks en verkrijgbaar met bijpassende ronde of vlakke deksels.

Milkshake bekers kopen?

Een verfrissende milkshake in een uniek jasje? Bestel je gepersonaliseerde wegwerp milkshake bekers nu bij PackagingDirect. Wij hebben een breed assortiment aan kartonnen en plastic milkshake bekers beschikbaar. Deze kan je zelf laten bedrukken met jouw eigen logo of huisstijl. Zo zal iedereen jouw bedrijf herkennen! Daarnaast zijn ze verkrijgbaar met vlakke of bolle deksels, zodat je ook onderweg van je milkshake kan genieten. Onze milkshake bekers met deksel zijn van hoge kwaliteit. Ze breken niet snel, zijn splintervrij en goed stapelbaar. Ideaal voor jouw horecagelegenheid!

Kartonnen milkshake bekers met deksel kopen

Stevige milkshake bekers, uitgevoerd met frisse kleuren en gemakkelijk te bestellen in combinatie met een bijpassend deksel: dat zijn onze Refresh Yourself Milkshake bekers. Ze zijn leverbaar in 3 inhoudsmaten: 300cc, 400cc en 500cc. De Refresh milkshake bekers zijn absoluut lekvrij worden gesleeved per 50 bekers en verpakt per 1.000. Door de frisse, hippe kleuren zijn ze perfect voor ieder evenement. Ideaal voor een koele milkshake. Snel, goed én voordelig geleverd via PackagingDirect.

Plastic Milkshake bekers (PET): bekers met uitstraling

Verfrissende milkshakes met mango, ananas of banaan, zomers fruit of een verkoelende slush puppie? Dankzij het glasheldere materiaal (PET) van onze plastic milkshake bekers wordt de inhoud altijd verfrissend en dus smaakvol gepresenteerd. Met een vlakke of bolle deksel maak je je presentatie helemaal af. Deze recyclebare PET milkshakebekers zijn niet alleen glashelder, maar ook onbreekbaar, splintervrij en uitstekend stapelbaar. Het transparante materiaal zorgt voor een verfrissende én hygiënische presentatie! Dus wil je een set milkshake bekers met deksel kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Milkshake bekers met je eigen logo

Bij PackagingDirect kan je je milkshake bekers personaliseren door ze te laten bedrukken met jouw eigen logo of huisstijl. Zo valt jouw bedrijf zeker op! Wij kunnen in verschillende kleuren printen. Upload het bestand met jouw zelfgemaakte format in onze webshop en wij nemen contact met jou op voor het drukproces. De milkshake bekers zijn altijd van hoge kwaliteit en we leveren ze snel bij jou thuis!

Jouw milkshake bekers met of zonder deksel bestellen bij PackagingDirect

Wil je je milkshakes in mooie wegwerpbare milkshake bekers serveren? En worden dit dan plastic of kartonnen milkshake bekers? Bij PackagingDirect is er altijd wel een soort milkshake beker die bij jou past. Bestel ze gemakkelijk in onze webshop en we gaan meteen voor je aan de slag!

Heb je nog vragen over de milkshake bekers of over iets anders? Neem vooral contact met ons op. Wij helpen jou graag verder!