Categorie
  • Herbruikbare koffiebekers

Herbruikbare koffiebekers

De herbruikbare koffiebekers is de meest perfecte oplossing voor iedereen die graag een kopje koffie of thee drinkt, maar tegelijkertijd de ecologische voetafdruk wil verkleinen. De herbruikbare koffiebekers in ons assortiment zijn ontwikkeld om steeds opnieuw gebruikt te worden, in tegenstelling tot de wegwerpbeker.

Duurzaam & milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van een herbruikbare koffiebeker kies je voor een duurzame en milieuvriendelijk alternatief voor de kartonnen koffiebeker. Zo draag je onder andere bij aan de vermindering van de hoeveelheid afval. Daarnaast bespaar je op de kosten, een herbruikbare koffiebeker kun je namelijk tal van keren blijven gebruiken waar je een kartonnen koffiebeker over het algemeen na gebruik weggooit.

Kiezen uit onze unieke bedrukkingen

De herbruikbare koffiebekers is ons assortiment zijn voorzien van unieke ontwerpen. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld de welbekende Scotty-print (Schotse Ruit) als herbruikbare koffiebeker, maar kun je ook kiezen voor een koffiebeker met leuke quotes. 

Gemaakt van PP360®

Al onze herbruikbare koffiebekers zijn gemaakt van stevig PP360®-materiaal. Dit materiaal is bestand tegen de hogere temperaturen van warme dranken, 100% voedselveilig en versplintert niet! Daarnaast blijft de beker, ook bij de hogere temperaturen, goed vast te houden. Is de beker, door het regelmatige gebruik, uiteindelijk versleten? Dan kan het polypropyleen weer goed gerecyleerd worden.

Nieuwe wetgeving: herbruikbaar heeft de toekomst

Daarnaast zijn verschillende overheden in Europa, waaronder de Nederlandse overheid, bezig met het terugdringen van de hoeveelheden wegwerpplastic. Vanaf 1 juli 2023 mogen daarom, alleen nog in uitzonderingssituaties, kartonnen koffiebekers en plastic koffiebekers worden gebruikt voor consumptie ter plaatse. Vanaf 1 juli 2023 is hergebruik de nieuwe standaard. Onze herbruikbare koffiebekers voldoen aan de eisen die gesteld worden door het ministerie en zijn dan ook een prima alternatief voor onder andere kantoren en locaties waar ter plaatse wordt genoten van een heerlijk drankje.

Liever een eigen print op je herbruikbare koffiebeker?

We snappen dat je graag je eigen herbruikbare koffiebeker wil gaan vormgeven. Dat kan bij PackagingDirect! Op dit moment zijn we nog druk bezig met het realiseren van deze optie, kom binnenkort gerust terug en laat jouw eigen herbruikbare koffiebekers van PP360® bedrukken. Volledig in jouw huisstijl!

Gemakkelijk online bestellen, snel geleverd

Bestel je bij PackagingDirect? Dan ben je verzekerd van een gemakkelijk bestelproces en snelle levering! Bestel je artikelen uit ons standaardassortiment op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden! Order na 13:00 uur geplaatst of in het weekend? Dan versturen we de eerstvolgende werkdag! Zo ben je altijd voorzien van snelle levering. 


Ga je voor je eigen bedrukking? Dan is het niet mogelijk om op deze korte termijn te verzenden. Voor we overgaan op het drukken zul je van ons een proefdruk ontvangen voordat we het gehele productieproces in werking zetten. Na goedkeuring van de proefdruk zal het 8 tot 15 werkdagen duren voor je jouw producten ontvangt!