Categorie
  • Bekerhouders & draagtrays

Bekerhouders & draagtrays

Beschik je over een to-go koffiewinkeltje, afhaalrestaurant of ga je binnenkort een evenement organiseren? Maak het je klanten en bezoekers een stukje gemakkelijker met onze bekerhouders en draagtrays. Onze bekerhouders en draagtrays zorgen namelijk voor goed draagcomfort en helpen jouw personeel of klanten met het gemakkelijk vervoeren van drankjes.

Onze draagtrays zijn gemaakt van karton, pulp of hard plastic (PS). Alle drie de materialen voldoen aan de eisen voor voedselveiligheid en zijn gemakkelijk in gebruik. Plaats je koffiebekers, milkshakebekers of duurzame PET-glazen in een draagtray of bekerhouder en laat het feestje maar beginnen!

PET360® Biertray

Naast de standaard oplossingen op het gebied van bekerhouders en draagtrays kun je bij PackagingDirect ook terecht voor het aanschaffen van een duurzame oplossing. De PET360® biertray is namelijk volledig gemaakt van gerecycleerd plastic. Daarnaast is dit type bekerhouder ook heel goed opnieuw te recyclen. Zo draag je je steentje bij aan het milieu. Daarnaast kun je in ons ruime assortiment ook tal van andere PET360®-producten aanschaffen. Waarom stap je niet alvast over op de bier- en frisdrankbekers uit onze PET360®-lijn?

Dragen zonder te knoeien

Door te kiezen voor trays voor het vervoeren van je drankjes is het gemakkelijker om helemaal niet meer te knoeien tijdens het dragen. Doordat de bekers goed in de tray passen zal er vrijwel niets over de rand heen gaan. Ideaal wanneer je het halve pand door moet met je net gevulde koffiebekers voor de collega’s of je je op een druk festivalterrein bevindt.

Slim besteld, direct geleverd

Onze klanten waarderen onze service, producten en het gemak van onze webshop met een ruime 9,4 op basis van meer dan 3.500 reviews! En dat heeft natuurlijk zo z’n redenen. Plaats je op werkdagen een bestelling in onze webshop voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog wordt verzonden.

Vragen? Stel ze!

Heb je vragen over onze draagtrays en bekerhouders? Ben je op zoek naar een specifiek artikel maar kun je het niet vinden? Of heb je vragen over de levering van je bestelling? Het zijn een aantal voorbeelden waarom je contact met onze klantenservice kunt opnemen. Onze productspecialisten zitten elke dag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plaatsen van je bestelling.