Categorie

Sushi Trays

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe sushi trays begrijpen wij als geen ander dat je op zoek bent naar trays van hoge kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingsmaterialen kunnen we je met zekerheid vertellen dat er geen betere plek is om je sushibakken aan te schaffen dan bij ons. In ons ruime assortiment zijn tal van formaten beschikbaar, waardoor er ook voor jouw sushi restaurant een goed formaat beschikbaar is.

Disposable Sushi Tray van rPET

Bij DisposableDirect vinden we het milieu ontzettend belangrijk. Een tray voor sushi bestaat natuurlijk voor een groot gedeelte uit plastic. Alle bakken van DisposableDirect zijn gemaakt van rPET. Dit betekent dat de bakken volledig zijn vervaardigd uit gerecycled plastic. Een stuk beter voor het milieu. Daarnaast zijn de bakken ook volledig recyclebaar waardoor ze ook na gebruik voor jouw restaurant gewoon weer opnieuw tot een plastic product kunnen worden gerecycled.

Sushibakken met voldoende ruimte

Alle sushibakken in ons ruime assortiment beschikken over voldoende ruimte. Daarnaast zijn er voor ieder type bak ook losse deksels beschikbaar. Zo kun je de bak op een goede manier afsluiten door middel van een eenvoudig kliksysteem. De klant kan vervolgens, door middel van dit eenvoudige kliksysteem, de deksel losklikken en genieten van een heerlijke verse sushi maaltijd. Naast onze disposable sushi tray hebben we in ons assortiment ook tal van andere bakjes. Ook is het mogelijk om je eigen eetstokjes te bedrukken met bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam, logo of andere afbeelding.

De afmetingen van sushi trays van DisposableDirect

Onze sushi trays komen in verschillende afmetingen. Op dit moment beschikken we over de volgende maten:
- 166 x 115 mm
- 171 x 91 mm
- 185 x 129 mm
- 215 x 135 mm
- 255 x 185 mm

Bestel je op werkdagen voor 13:00? Dan zorgen wij dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden. Heb je ook items besteld die bedrukt moeten worden? Dan kunnen deze items niet dezelfde dag worden verzonden. Heb je vragen over ons assortiment, zoek je iets specifieks of wil je iemand spreken? Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan je graag te woord bij jouw zoektocht naar de juiste producten. Je kunt bij DisposableDirect kiezen uit verschillende betaalmethoden. Zo kun je bij ons onder andere betalen via iDeal (Nederland), Bancontact (België), Creditcard of achteraf op rekening. Vertrouwd, veilig en snel je bestelling plaatsen en ontvangen. Dat is bestellen bij DisposableDirect.