Categorie

Sausbakjes

Genieten van een heerlijke saus bij de maaltijd? Dankzij de sausbakjes in het ruime assortiment van PackagingDirect worden maaltijd en saus apart gehouden. Lekker frietjes dippen in een sausbakje met mayonaise of een andere saus naar keuze zonder dat je direct vieze vingers krijgt? De sausbakjes in het ruime assortiment van PackagingDirect zijn gemaakt van papier of karton. Hierdoor zijn de verschillende bakjes ook op een goede manier te recyclen en dus een stuk beter voor het milieu. Met onze bakjes dragen we, samen met de horeca in Nederland, bij aan een betere wereld.

  1. USP'S
    • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

    • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

    • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 750 betrouwbare reviews

Sausbakjes met deksel

Niets zo vervelend als sausjes die alle kanten op vliegen. Zeker wanneer een klant gekozen heeft voor thuisbezorging of het product nog naar huis moet brengen. De kans dat het sausje alle hoeken van het tasje gaat zien is vrij groot. Daarom is het ook mogelijk om bij PackagingDirect sausbakjes met deksel aan te schaffen. Zo blijft de saus in het bakje, blijft de saus vers en houden we schone handen!

Sausbakjes van papier en karton

Naast plastic bakjes kun je bij PackagingDirect uiteraard ook terecht voor papieren en kartonnen sausbakjes. Deze bakjes zijn gemaakt van papier en karton van hoogwaardige houtvezels om te zorgen dat jouw heerlijke sauzen niet uit het bakje lopen. Ben je helemaal fan van de producten van PackagingDirect? Bekijk dan ook zeker eens onze Bagastro-lijn. Deze lijn bestaat uit een groot aantal producten die op een goede manier met elkaar te combineren zijn. Zo zijn jouw papieren disposables helemaal in stijl en past de collectie volledig bij elkaar.

Sausbakjes voor de horeca

In de horeca worden natuurlijk tal van sausbakjes gebruikt. Of je nu eigenaar bent van een restaurant, een gezellig café of juist een snackbar. Het hebben van kwalitatief goede sausbakjes is in de hele sector ontzettend belangrijk. De horeca sausbakjes in het assortiment van PackagingDirect zijn goed in te zetten voor tal van horecabedrijven. Daarnaast zijn onze sausbakjes van uitmuntende kwaliteit en behoud jouw saus zijn eigen smaak in onze bakjes.

Sausbakjes voor meenemen

Was je eigenlijk op zoek naar sausbakjes om mee te nemen? Ook die hebben we in ons ruime assortiment opgenomen. Deze bakjes zijn te vinden bij de plastic bakjes op onze website. Zo heb je voor iedere klant een passende oplossing in jouw zaak. Ben je op zoek naar een specifiek product maar kun je het niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag met je mee of we iets voor je kunnen betekenen om je te voorzien van de beste sausbakjes!