Categorie
 • Plastic Bakjes & Bowls
 • Sausbakjes
 • Plastic cups

Plastic cups

Bij het verpakken van sausjes, salades, noten, kruiden of andere producten is het handig gebruik te maken van plastic cups. Drie belangrijke soorten cups zijn te onderscheiden.

 1. USP'S
  • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

  • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

  • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 750 betrouwbare reviews

 2. USP'S
  • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

  • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

  • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 750 betrouwbare reviews

Sausjes en dressing

Kleinere hoeveelheden sausjes en dressing kun je gemakkelijk verdelen door ze in kleinere plastic cups met deksel te doen. De groottes van de cups gaan van 50 tot 250cc. Plastic cups van PS zijn gemaakt van Polystyreen. Ze zijn voedselveilig, glashelder en gemakkelijk in gebruik. De bijbehorende APET deksels zitten niet standaard in de doos, maar kun je gemakkelijk erbij bestellen. Kijk hierbij goed naar de doorsnede van de plastic cups, om de juiste doorsnede van deksel te nemen. De sausjes en dressing kun je goed afsluiten, waardoor ze langer bewaard kunnen blijven. Door de vorm van de deksel kun je de plastic cups met deksel ook gemakkelijk stapelen en wegzetten. Deze plastic cups met deksel worden geleverd in grote dozen van 1000 stuks, waardoor je voldoende voorraad in huis hebt.

Temper evident plastic cups

Deze soort plastic cups worden met deksel geleverd. Het gaat over plastic cups met een garantiesluiting. Ze zijn dus te verzegelen. Hierdoor weet je dat wat er in de plastic cup gedaan wordt, hetzelfde is als bij degene die de plastic cup opendoet om te consumeren. De garantiesluiting zorgt er ook voor dat de plastic cups lekvrij zijn. Daarnaast zijn ze ook magnetronbestendig, sterk, helder en recyclebaar. De hoeveelheid plastic cups in een doos verschilt en is afhankelijk van de grootte van de plastic cup. Er zijn enorm veel verschillende formaten, van zowel hoge als lage plastic cups. De kleinste cup is 180cc inhoud en de grootste is 1150cc. Met allerlei maten daar nog tussenin te vinden. Je vindt er dus zeker de juiste afmeting voor je fruitsalade, noten, tapenade of sauzen.

Duurzame cups Deli

Deze bakjes zijn gemaakt van gerecycleerde PET en daardoor de meest duurzame keuze. Door het hergebruiken van PET verminderen we het gebruik van grondstoffen en het effect op onze omgeving. De plastic cups worden niet geleverd met deksel, maar kun je gemakkelijk erbij bestellen. De deksels passen op elk formaat van de duurzame cups Deli. In de dozen zitten telkens 576 stuks cups of deksels. Er zijn verschillende maten cups te vinden. De formaten gaan van 250cc tot 750cc, met verschillende formaten daartussen. Het materiaal is stevig en duurzaam. Wanneer de duurzame cup leeg is, kan je hem zelf ook gebruiken om restjes te bewaren.