Categorie

Menuboxen

Hamburgerdoosjes en menuboxen, leverbaar in duurzaam suikerriet (bagasse) of schuim (EPS foam). Met handig scharnierdeksel. Ideale, handzame verpakkingen voor horeca- en cateringbedrijven. Verse koude en warme lunches, hamburgers, salades en andere snacks worden perfect gepresenteerd. Laag in gewicht & hoge stabiliteit. Leverbaar in verschillende afmetingen en dieptes.

EPS menubakken: pérfecte isolatie

EPS menuboxen zijn eenvoudig te vullen en houden etenswaren langer op temperatuur. De foam menubakken zijn goed stapelbaar, eenvoudig mee te geven en ze zorgen voor een perfecte presentatie van het gerecht. En bij de twee en drie vaks versies blijft de inhoud uiteraard perfect gescheiden. Ideaal voor een compleet menu! Foam maaltijdboxen zijn stevig, licht in gewicht en hygiënisch.

Suikerriet menuboxen; duurzaam alternatief

De maatvoering van onze Bio suikerriet menuboxen en hamburgerboxen komt overeen met onze foam series. Suikerriet boxen zijn gemaakt van het natuurlijke materiaal suikerriet, een grassoort die wordt gebruikt voor de productie van suikerriet. Na het winnen van de suiker blijven er restvezels over, van waaruit de maaltijdbakken worden geperst. 100% biologisch afbreekbaar, vormvast en hitte bestendig. Combineer ook met onze suikerriet (bagasse) borden serie (in vierkant en rond).

Opvallend presenteren in Vetvrij Papier ‘News Paper’

Vetvrij wikkelpapier is ideaal voor het verpakken van allerlei soorten etenswaren en snacks. Dankzij de hoge vezeldichtheid van het papier dringen vloeistoffen en vetten minder gemakkelijk door. Het vetvrije papier stoot vet en vocht als het ware af. Ideaal voor hamburgers, pizzapunten, wraps maar ook allerlei overheerlijke broodjes. De New Paper variant heeft een ruim formaat van 30 x 30 cm en is voorzien van een krantbedrukking. Combineer ook met onze vetvrij papieren zakjes met 2 zijden open. Hiermee worden je burgers, pizzapunten en andere snacks extra leuk én smaakvol gepresenteerd. Verpakt per 500 vetvrije zakjes en leverbaar in twee formaten: klein (13x15cm) en groot formaat (17x17cm).