Categorie
  • Aluminium Bakjes
  • Maaltijdbakken

Aluminium Bakjes

Aluminium bakjes zijn een ideale oplossing voor tal van gerechten. Zeker wanneer het gaat over maaltijden die op temperatuur moeten blijven. Het eten in het aluminium bakje blijft heerlijk warm en je kunt de bakjes gebruiken voor tal van verschillende opties. Van soepbakje tot lasagne- of kapsalonbak. Met de verschillende aluminium bakjes uit het ruime assortiment van PackagingDirect beschik je over aluminium wegwerpbakjes die ook nog eens goed te recyclen zijn.

  1. USP'S
    • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

    • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

    • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 750 betrouwbare reviews

Aluminium bakjes met deksel

Natuurlijk is het belangrijk dat jouw heerlijke gerechten warm of koud blijven in een bakje van aluminium. Uiteraard hebben we hier van tevoren al rekening mee gehouden. Daarom vind je in ons ruime assortiment naast de bakjes van aluminium ook deksels voor deze bakjes. De speciale deksels voor aluminium bakjes zijn gemaakt van karton. Door het deksel op het bakje te leggen en de randjes om te vouwen zorg je ervoor dat het bakje goed afgesloten is.

Eten bereiden in een aluminium bakje

Naast het feit dat het eten op een goede temperatuur blijft terwijl je het bezorgd of de klant het zelf mee naar huis neemt, is het ook goed mogelijk om het gerecht van de klant direct in het aluminium bakje te bereiden. Zeker wanneer het gaat om gerechten die nog even in de oven moeten, zoals een kapsalon of lasagne, kun je onze bakjes van aluminium goed gebruiken. Wel is het belangrijk om te weten dat de bakjes van aluminium in het assortiment van PackagingDirect warmtebestendig zijn tot een maximum van 220 graden Celsius. Staat de oven dus hoger dan dit? Dan is het niet aan te raden om onze aluminiumoplossingen te gebruiken.

Ronde én rechthoekige aluminium bakjes kopen

In het ruime assortiment van PackagingDirect zijn verschillende soorten bakjes van aluminium te vinden. Of je nu gaat voor rond, rechthoekig of vierkant. Door de verschillende vormen kun je op deze manier ook een goede differentiatie aanbrengen in de grootte van de porties. Onze aluminium bakjes zijn ruim inzetbaar en bieden een absolute meerwaarde voor de horeca.

Aluminiumbakjes voor de barbecue

Dat aluminium bakjes gebruikt kunnen worden in de oven is natuurlijk al jaren bekend. Het is een ideale manier om een gerecht te bereiden in de oven zonder dat je een ovenschaal nodig hebt. Daarnaast kun je aluminium bakjes ook prima gebruiken op de barbecue. Zo kun je bijvoorbeeld champignons en andere groenten bakken in het aluminiumbakje terwijl je ondertussen jouw barbecuefavorieten aan het grillen bent. Zo geniet je extra van die gezellige barbecue.

Aluminiumbakjes voor horeca en thuisgebruik

De aluminium bakjes in het ruime assortiment zijn natuurlijk ook voor tal van andere mogelijkheden te gebruiken. Of het nu gaat om het bereiden van heerlijke gerechten, het op een gemakkelijke manier kunnen opruimen van voedsel in de koelkast of voor iets anders. De mogelijkheden met bakjes van aluminium zijn enorm.